Μία νέα σειρά αντρικής περιποίησης για απόλυτη αίσθηση δροσιάς

Τα προϊόντα της σειράς Nivea Men Fresh Kick ενυδατώνουν την επιδερμίδα αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Το καλοκαίρι είναι εδώ σε όλο του το μεγαλείο και η ανάγκη της αντρικής επιδερμίδας για καθημερινή περιποίηση και αναζωογόνηση γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Την ολοκληρωμένη λύση grooming τη δίνει η Nivea Men με τη σειρά Nivea Men Fresh Kick, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της αντρικής περιποίησης. Τα προϊόντα της σειράς φροντίζουν την επιδερμίδα, αλλάζουν την εμπειρία ξυρίσματος δίνοντάς της μία πιο fresh προοπτική και προσφέρουν απόλυτη αίσθηση δροσιάς, ενέργειας και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα.

Μία νέα σειρά αντρικής περιποίησης για απόλυτη αίσθηση δροσιάς

Στα plus, το ότι οι συνθέσεις των προϊόντων της νέας σειράς είναι εμπλουτισμένες με νερό κάκτου και μέντα φυσικής προέλευσης, στοιχεία που υπόσχονται μία αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης. Ανακάλυψε παρακάτω τα προϊόντα της σειράς:

Nivea Men Fresh Cream

NIVEA MEN FRESH KICK CREAMΗ νέα κρέμα Nivea Men Fresh προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και 24ωρη ενυδάτωση για το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια. Η σύνθεσή της είναι ελαφριά (σε μορφή gel) και περιέχει μέντα 100% φυσικής προέλευσης. Επίσης, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Τέλος, η συσκευασία του προϊόντος αποτελείται κατά 75% από ανακυκλωμένο PET.

Nivea Men Cool Kick Fresh Spray & Roll-on

NIVEA MEN FRESH KICK DEO SPRAYΤα αποσμητικά Nivea Men Cool Kick Fresh σε spray και roll-on προσφέρουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση της επιδερμίδας που διαρκεί έως 48 ώρες. Η σύνθεση των δύο προϊόντων δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη και είναι εμπλουτισμένη με νερό κάκτου που δημιουργεί ευχάριστο αίσθημα δροσιάς, ενώ παράλληλα διατηρεί τη μασχάλη στεγνή.

> Διάβασε ακόμα: Grooming tips για όσους γυμνάζονται στις διακοπές

Nivea Men Fresh Kick Shaving Foam & Gel

NIVEA MEN FRESH KICK SHAVING FOAMΟ αφρός και το gel ξυρίσματος Nivea Men Fresh Kick βοηθούν στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, προστατεύοντας από μικροκοψίματα και ερεθισμούς ενώ ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Η σύνθεσή τους προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας-αναζωογόνησης στο πρόσωπο και είναι εμπλουτισμένη με μέντα φυσικής προέλευσης αλλά και νερό κάκτου.

> Διάβασε ακόμα: Η τέχνη του tattoo στις νέες συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème

Nivea Men Aftershave Balm & Aftershave Lotion

NIVEA MEN FRESH KICK AFTER SHAVE LOTIONTo Nivea Men Fresh Kick after shave balm έχει δροσερή και ελαφριά σύνθεση hydro-gel με εκχυλίσματα μέντας φυσικής προέλευσης, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5. Το balm απολυμαίνει, προστατεύει την επιδερμίδα από φλεγμονές και προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς, βοηθώντας στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Η σύνθεση της after shave lotion περιέχει εκχύλισμα μέντας, νερό κάκτου, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5, ενώ αναζωογονεί την ξυρισμένη επιδερμίδα του προσώπου και προσφέρει άμεση ανακούφιση από το ξύρισμα.

 


INFO: Όλα τα προϊόντα της σειράς Nivea Men Kick Fresh είναι συμβατά με την επιδερμίδα και δερματολογικά εγκεκριμένα. Ανακάλυψε περισσότερα ακολουθώντας στο Instagram τον επίσημο λογαριασμό της Nivea Men Greece και τα hashtags #NIVEAMENFreshKick #NIVEAMENCoolKickFresh #NIVEAMENGreece #ItStartsWithYou.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα