3 αντιρυτιδικές κρέμες για άντρες που κάνουν δουλειά

Μπορεί ένας άντρας να μείνει για πάντα νέος όχι μόνο στην καρδιά αλλά και στο πρόσωπό του;

Μπορείς να μείνεις για πάντα νέος στην καρδιά, αρκεί να το 'χεις μέσα σου. Με το πρόσωπο, όμως, τι λέει, κάπου εκεί, στα 35 και βάλε; Όλα καλά; Κι αν δεν είναι όλα όπως θα τα ήθελες, ποιες είναι οι αντιρυτιδικές κρέμες για άντρες που κάνουν πραγματικά δουλειά (χωρίς να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις, π.χ. ότι θα σε κάνουν να δείχνεις όπως ήσουν πριν δέκα χρόνια); Ποια είναι τα προϊοντα που αξίζουν τον τίτλο της πιο προσιτής επένδυσης που μπορείς να κάνεις για την εικόνα σου;

Ψάξαμε, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε σε τρεις αντρικές αντιρυτιδικές κρέμες που -σε συνδυασμό με την καλή υγιεινή της επιδερμίδας του προσώπου, τη σωστή διατροφή και τον επαρκή ύπνο- μπορούν όντως να απαλύνουν τις γραμμές, να ζωντανέψουν την κουρασμένη επιδερμίδα και να 'σφίξουν' το περίγραμμα του προσώπου σου. Κοινώς, να σε κάνουν φρεσκαδούρα.

Lierac Homme: Fluide Anti-Âge Global

3 αντιρυτιδικές κρέμες για άντρες που κάνουν δουλειά

Η δερματολογικά ελεγμένη λεπτόρρευστη κρέμα-ορός της αντρικής σειράς της γαλλικής εταιρείας Lierac, που είναι κατάλληλη για εφαρμογή τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια, παρέχει ολοκληρωμένη 3 σε 1 αντιγηραντική δράση. Αφενός δρα κατά των ρυτίδων, αφετέρου συσφίγγει την αντρική επιδερμίδα και τέλος την ενυδατώνει. Μετά την πρώτη εφαρμογή η χροιά του δέρματός σου θα δείχνει ανανεωμένη και η επιδερμίδα σου πιο λεία και αναζωογονημένη, ενώ με το πέρασμα των εβδομάδων θα ανακτήσει τη δομή, τη δύναμη και την τονικότητά της.

> Διάβασε ακόμα: Τι είναι το slugging, η ενυδατική μέθοδος που κάνει θραύση στο TikTok

Apivita Men's Care: Κρέμα κατά των ρυτίδων και της κούρασης

APIVITA MEN'S ANTI-AGE CREAM

Αυτή η μη-λιπαρή κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια λειαίνει τις ρυτίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου και καταπολεμάει τα σημάδια της κούρασης. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα σου, την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, την τονώνει και την αναζωογονεί. Τέλος, η εφαρμογή της στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια σου θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Όλα αυτά χάρη στη σύνθεσή της κατά 96% από συστατικά φυσικής προέλευσης όπως το κάρδαμο, το ginseng, το έλαιο jojoba, το βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, ο ρούσκος και, φυσικά, για την Apivita μιλάμε, η πρόπολη.

> Διάβασε ακόμα: Mr. Penhaligon, ένα αρωματικό ταξίδι από την Κορνουάλη στο Λονδίνο

Korres: Σφένδαμος, Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα

KORRES SFENDAMOS, ANTIAGEING MEN'S CREAM

Η αντρική αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου και ματιών του Κορρέ, με τη μη λιπαρή ελαφριά υφή, προσφέρει στην επιδερμίδα σου την εντατική φροντίδα που της χρειάζεται, ενισχύει την ελαστικότητα όπως και τη νεανική της όψη, ενώ καταπολεμάει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, βασισμένη στις αναζωογονητικές ιδιότητες του σφενδάμου. Μάλιστα, σε in vivo test αυτοαξιολόγησης, μετά από εφαρμογή 56 ημερών, το 100% των ανδρών που τη χρησιμοποίησαν παρατήρησαν σύσφιγξη και αυξημένη ελαστικότητα του δέρματός τους.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.