Πώς να προλάβεις πραγματικά την τριχόπτωση

Το σύστημα και η έξτρα κίνηση που θα σου εξασφαλίσουν πλούσια, πυκνά, υγιή και όμορφα μαλλιά.

Είτε αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την εποχική τριχόπτωση, είτε τα μαλλιά σου δεν είναι πλέον όσο πυκνά ήταν κάποτε, ένα είναι το σίγουρο: Δεν είσαι μόνος. Η αραίωση μαλλιών είναι πιο συχνό πρόβλημα απ' ό,τι ίσως πιστεύεις, καθώς επηρεάζει το 50% του πληθυσμού. Κι ενώ στην αγορά θα βρεις πολλές λύσεις, που απλώς συγκαλύπτουν το πρόβλημα, υπάρχει μία που διαφέρει: Η προσέγγιση του Nioxin, που είναι εμπνευσμένη από την επιστήμη περιποίησης της επιδερμίδας.

Θρέψη, ενίσχυση και περιποίηση

Οι καινοτόμες τεχνολογίες του Nioxin χαρίζουν πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά -κάτι που σε βοηθάει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου- χωρίς να έχουν παρενέργειες. Το Nioxin μάλιστα χαίρει της υποστήριξης του Ινστιτούτου Τριχολόγων, του πρώτου επαγγελματικού συλλόγου για την επιστήμη και τη μελέτη των μαλλιών στον κόσμο.

Πώς να προλάβεις πραγματικά την τριχόπτωση

Η έμπνευσή του, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, αντλείται από την επιστήμη της περιποίησης της επιδερμίδας, για την παροχή προηγμένης φροντίδας κατά της αραίωσης των μαλλιών. Κι αυτό γιατί, ως συνέχεια του δέρματος του προσώπου, το τριχωτό της κεφαλής απαιτεί την ίδια προσοχή και περιποίηση.

Έτσι, η σειρά προϊόντων Nioxin έχει σχεδιαστεί για να θρέφει τα μαλλιά, να περιποιείται το τριχωτό και να ενισχύει την αντοχή της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο. 

Το σύστημα που αντιμετωπίζει τα 3 σημάδια αραίωσης 

Τα 3 βασικά σημάδια αραίωσης που συνδέονται με βιολογικούς παράγοντες είναι:

1. Το δέρμα: Το μη υγιές τριχωτό επηρεάζει την ανάπτυξη της τρίχας.

2. Η πυκνότητα: Με αποτέλεσμα λιγότερες τρίχες στην όψη.

3. Η διάμετρος: Πάλι με αποτέλεσμα λιγότερες τρίχες στην όψη.

NIOXIN CAMPAIGN

Ενάντια σε αυτά τα σημάδια αραίωσης δρα το σύστημα 3 σταδίων του Nioxin.

Το Σύστημα 3 Σταδίων του Nioxin υπόσχεται 2x πιο πυκνά, πιο πλούσια μαλλιά εστιάζοντας στην αντιμετώπιση ακριβώς αυτών των 3 βασικών σημαδιών αραίωσης: Στο δέρμα, την πυκνότητα και τη διάμετρο. Μάλιστα, εκτός από προϊόντα για φυσικά μαλλιά, υπάρχουν και εξειδικευμένα, για βαμμένα ή με χημικές επεξεργασίες.

Κάθε Σύστημα 3 Σταδίων αποτελεί μία ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της αραίωσης, εξατομικευμένη για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες μαλλιών, από την αλωπεκία έως την υποχώρηση της τριχοφυΐας στη μετωπιαία γραμμή.

NIOXIN LOYALTY KIT

Τα 3 στάδια της θεραπείας

Στάδιο 1 - Καθαριστικό Σαμπουάν: Καθαρίζει το δέρμα. Απομακρύνει το σμήγμα που φράσσει τα τριχοθυλάκια, τα λιπαρά οξέα και τα κατάλοιπα περιβαλλοντικών επιδράσεων από το τριχωτό και τα μαλλιά.

Στάδιο 2 - Μαλλακτική κρέμα εξισορρόπησης: Προστατεύει την πυκνότητα. Βοηθάει στην εξισορρόπηση της υγρασίας και του PH στο τριχωτό της κεφαλής, ενισχύοντας ταυτόχρονα την τρίχα.

Στάδιο 3: Θεραπεία τριχωτού κεφαλής και μαλλιών: Αύξηση διαμέτρου. Προσδίδει πιο πυκνά στην όψη μαλλιά.

> Διάβασε ακόμα: Τι σχέση έχει η τριχόπτωση με τον κορονοϊό

Πέρα από τα Συστήματα 3 Σταδίων, το Nioxin προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης και styling μαλλιών, καθώς και θεραπείες για αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών. Από όλες αυτές, σου συστήνουμε να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε, συνδυαστικά με το Σύστημα 3 Σταδίων, τη θεραπεία νυκτός Nioxin Night Density Rescue.

Η θεραπεία νυκτός που κάνει τη διαφορά

Το Nioxin Night Density Rescue αποτελεί ένα αντιοξειδωτικό serum μαλλιών που συνιστά από μόνο του μια σούπερ αποτελεσματική θεραπεία νυκτός κατά της τριχόπτωσης -χωρίς ξέβγαλμα και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο μαξιλάρι- που έχει αποδειχτεί κλινικά ότι ενισχύει την πυκνότητα των μαλλιών σε 2 μήνες.

NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE

Εμπνευσμένο από τη διαδικασία αναγέννησης του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, περιέχει το πανίσχυρο μείγμα αντιοξειδωτικών Oxydine24 που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής. Με αυτόν τον τρόπο, αναζωογονεί το τριχωτό. Μάλιστα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

> Διάβασε ακόμα: Κι αν η πολλή δουλειά τρώει τα μαλλιά σου;

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του, το 90% των καταναλωτών παρατήρησαν ότι τα μαλλιά τους δείχνουν πιο υγιή, βάσει κλινικής μελέτης σε 60 άτομα από την Ιταλία, που διεξήχθη σε διάστημα 4 μηνών από το Eurofins Consumer Product Testing Italy 2018/2019.


Info: Μάθε περισσότερα στο: www.nioxin.com. Ακολούθησε το Nioxin στο Instagram @nioxin και το Facebook Nioxin.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.