Johnny Depp x Dior Sauvage: Σχέση Ζωής

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανανεώνει τους όρκους του με το κορυφαίο αντρικό άρωμα και μιλά για αυτό.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 19 Δεκεμβρίου 2023

Ο Johnny Depp επιστρέφει ως πρόσωπο του Sauvage, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια της Dior. Θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή, ο δημοφιλής ηθοποιός αναθερμαίνει τη σχέση του με το brand και μιλά γι' αυτό, με αφορμή το καινούριο Dior Sauvage Eau.

Αισθάνεστε ότι η σχέση σας με την οικογένεια του Dior έχει εξελιχθεί; Τι απολαμβάνετε περισσότερο στη συνεργασία σας με τον Οίκο;

Αισθάνομαι ότι έχει εξελιχθεί σε κάτι προσωπικό, σε μια αληθινή σχέση. Δουλεύω με τον Οίκο εδώ και αρκετό καιρό. Εννοείται ότι αναπτύσσεις μια προσωπική σχέση με τους ανθρώπους και τους αισθάνεσαι κοντά σου. Στάθηκαν στο πλευρό μου κάθε δευτερόλεπτο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα: Με εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν σε εμένα, δεν έκαναν πίσω. Η στάση τους ήταν τόσο ευγενής και τόσο σπάνια. Με συγκινεί ιδιαιτέρως και με κάνει πολύ περήφανο το γεγονός ότι είχα αυτή τη στήριξη. Κανείς δεν το κάνει αυτό, όμως ο Dior το έκανε.

Ευχαριστώ κάθε άτομο ξεχωριστά που συμμετείχε στην απόφαση να με εμπιστευτούν και να παραμείνουν στο πλευρό μου, σε όλα τα σκαμπανεβάσματα. Θα τους είμαι για πάντα υπόχρεος, για πάντα πιστός. Άλλωστε, μιλάμε για τον Dior. Η στάση τους ήταν πραγματικά καταπληκτική. Εννοώ ότι χρειάζεται σθένος, ψυχραιμία, γενναιότητα, θάρρος. Για εμένα, Dior δεν σημαίνει μόνο Sauvage, σημαίνει πάντα πολύ περισσότερα.

Τι σας γοήτευσε στο Sauvage την πρώτη φορά που το δοκιμάσατε;

Θυμάμαι όντως την πρώτη φορά που δοκίμασα το Sauvage. Μου έδωσαν τα πρώτα δείγματα σε μικρά μπουκαλάκια. Ήταν συναρπαστικό, σαν να μυρίζεις ένα εκλεκτό κρασί που έχει ωριμάσει, αντιλαμβάνεσαι διάφορες νότες που στην αρχή είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις. Θυμάμαι ότι μύρισα ένα ξυλώδες άρωμα, σαν μια ισχυρή νότα βάσης. Η μυρωδιά του παρέμεινε στην ατμόσφαιρα. Έπειτα, εμφανίστηκαν διάφορες άλλες νότες, το άρωμα πήρε ζωή και άρχισε να δείχνει την πραγματική του προσωπικότητα.

Johnny Depp x Dior Sauvage: Σχέση Ζωής

Σε τι πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία του Sauvage;

Αρχικά, θεωρώ ότι το Sauvage ήταν το ιδανικό όνομα για το άρωμα. Υποθέτω ότι, όταν το ψέκασαν στον αέρα, το άρωμα αφύπνισε τις αισθήσεις. Αυτό το όνομα επικράτησε εξαρχής για πολλούς λόγους.

Φοράτε καθημερινά το Sauvage;

Εννοείται! Το Sauvage έχει γίνει κομμάτι της καθημερινής μου ρουτίνας, βασικά είναι όπως το να ντύνομαι. Είναι ένα άρωμα με το οποίο προφανώς ταυτίζομαι, κάτι που είχα την τιμή, τη χαρά και το προνόμιο να είμαι μέρος του. Αισθάνομαι ότι βρήκα το άρωμά μου.

Πώς και πότε το φοράτε;

Σίγουρα το φοράω μετά το ντους. Πάντα χρησιμοποιούσα aftershave. Θυμάμαι ότι φορούσα Aqua Velva, Brut, Old Spice ή ό,τι άλλο έβρισκα, αλλά αυτό το άρωμα το ερωτεύτηκα. Το απλώνω στο πρόσωπό μου μετά το ξύρισμα και αισθάνομαι ότι με συντροφεύει εδώ και χρόνια.

Το Sauvage περιγράφει, επίσης, έναν άντρα που δεν επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου, μια διαχρονική αρρενωπότητα. Πώς αντιλαμβάνεστε εσείς την αρρενωπότητα σήμερα;

Όλοι επηρεάζονται από το πέρασμα του χρόνου, αλλά το πραγματικό νόημα είναι η ιδέα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό, δηλαδή ότι ανέκαθεν αισθανόμουν καλύτερα με τον εαυτό μου όταν δεν δεχόμουν να συμβιβαστώ και παρέμενα πιστός στις επιλογές μου. Ο κόσμος στον οποίο κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια, είναι αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να είμαι ανταγωνιστικός με κάποιον. Την απεχθάνομαι αυτή την ιδέα.

Johnny Depp x Dior Sauvage 3

Όλοι ενδιαφέρονται για το ποιος κερδίζει τι, ποιος παίρνει τι, ποιος είναι καλύτερος από τον τάδε και ποιος είναι χειρότερος, ποιος βγάζει περισσότερα κ.λπ. Εμένα δεν με νοιάζουν καθόλου όλα αυτά. Πιστεύω ότι είναι απλώς αντιπαραγωγικό για την πραγματική δουλειά που κάνεις, ως ηθοποιός, το να ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα. Ένας ηθοποιός πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του και να έχει απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντος γύρω του. Όταν τελειώνω μια ταινία, αποχαιρετώ τον χαρακτήρα, αλλά δεν ασχολούμαι με τους άλλους ανθρώπους.

Ακολουθείτε κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς;

Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Barbara Sturm, αλλά όχι, "ρουτίνα ομορφιάς" δεν έχω [γέλια]. Καθώς όμως μεγαλώνεις και γίνεσαι λίγο πιο σοφός, καταλαβαίνεις πώς λειτουργούν τα πράγματα. Είναι σαν να πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου τουλάχιστον όσο καλά φροντίζεις το αυτοκίνητό σου [γελάει ξανά]. Τελικά, πρέπει να δείχνεις λίγο σεβασμό σε τούτο τον μάταιο κόσμο.

Θα μας μιλήσετε για τα επόμενα projects σας; Ίσως, για τη νέα σας σκηνοθετική απόπειρα;

Έχω σκηνοθετήσει ξανά ταινία, αλλά ήταν πολύ διαφορετική εμπειρία. Ήταν μια πολύ σκοτεινή ταινία, και το πρόβλημα ήταν ότι είχαμε γράψει το σενάριο μαζί με τον αδελφό μου και έπρεπε να παίξω και στην ταινία, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος που θα μας έδινε κάποιος τα χρήματα. Δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν. Οπότε, μετά από εκείνη την ταινία σκεφτόμουν ότι δεν θα σκηνοθετήσω ποτέ ξανά. Αυτό ήταν ανόητο.

Σε αυτό το νέο project, το Modi, θα συνεργαστούμε με τον Al Pacino. Όταν κάναμε το Donnie Brasco, γνωριστήκαμε καλύτερα, δεθήκαμε και είμαστε πολύ κοντά εδώ και χρόνια, μέχρι και σήμερα. Σκεφτόταν να σκηνοθετήσει αυτή την ταινία από τότε στη Νεμπράσκα. Το είχαμε συζητήσει, αλλά τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Johnny Depp x Dior Sauvage 2

Πριν από λίγο καιρό, ίσως ενάμιση χρόνο, με πήρε τηλέφωνο ο Al και μου είπε απλώς: "Γεια σου, John, θυμάσαι εκείνη την ταινία για τον Modigliani; Ξέρεις τι σκεφτόμουν, φίλε; Πώς θα σου φαινόταν να τη σκηνοθετήσεις; Θα ήθελα να το κάνεις εσύ. Εγώ θα παίξω έναν ρόλο!" Και σκέφτηκα, "Τέλεια. Δε χρειάζεται να παίξω στην ταινία, αν δεν χρειάζεται να παίξω, είμαι μέσα!". Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συγκεντρώσω το κατάλληλο cast, να απαθανατίσω απλώς τις στιγμές που θα μου δώσουν και να τις ενώσω στο μοντάζ. Είναι πολύ πιο εύκολο όταν δεν χρειάζεται να βλέπεις τον εαυτό σου, τη δική σου φάτσα, στην οθόνη. Τέλος πάντων, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ καλά στα γυρίσματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.