Το νέο κούρεμα του Benedict Cumberbatch και η διακριτική φινέτσα του

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός επέλεξε ένα haircut κλασικό, κομψό και επ' ουδενί κραυγαλέο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σε μία εποχή που στα κεφάλια της πλειοψηφίας των αντρών φιγουράρουν τα fade haircuts και οι αμέτρητες παραλλαγές τους, που προσφέρουν ένα αν μη τι άλλο έντονο, ακόμα και σκληρό αποτέλεσμα, ο Benedict Cumberbatch επέλεξε ένα κούρεμα τόσο κλασικό, όσο και κομψό, αλλά και "ευκολοφόρετο". Ξυπνάς, ντύνεσαι και έξω από την πόρτα.

Το λάνσαρε στην 70η τελετή απονομής των Emmy Awards, αποδεικνύοντας ότι το να δείχνεις γοητευτικός και φινετσάτος δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο και χρόνο.

Το νέο κούρεμα του Benedict Cumberbatch και η διακριτική φινέτσα του

Ο 42χρονος Βρετανός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο buzz cut ή αλλιώς το κούρεμα "με την ψιλή", ένα από τα πιο διαχρονικά κοντά αντρικά κουρέματα, που έλκει την καταγωγή του από το στρατό.

Το δοκιμάζεις υπό έναν όρο: Το "έδαφος" στο κρανίο σου δεν πρέπει να είναι ανώμαλο. Κοινώς, να έχει ένα ομοιόμορφο σχήμα, χωρίς εξογκώματα και λακκουβίτσες.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα