Τα πιο δημοφιλή κουρέματα για μακριά μαλλιά

Διάσημοι άντρες που άφησαν από λίγο έως πολύ μαλλί παραπάνω και τους βγήκε σε καλό.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 12 Αυγούστου 2019

Όσο πιο πυκνά και μακριά, τόσο πιο γοητευτικά. Η τάση μόδας για τα αντρικά μαλλιά τα τελευταία χρόνια θέλει μήκος, όπως επίσης υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να πετύχεις ένα περιποιημένο hairstyle, που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ: από το μεσαίο, στιλιζαρισμένο καρέ μέχρι το μακρύ, επιμελώς ατημέλητο.

Το μακρύ σγουρό καρέ με ανταύγειες του Jason Momoa

Τα πιο δημοφιλή κουρέματα για μακριά μαλλιά

Είναι το ίσως πιο τολμηρό μακρύ καρέ που προτείνουμε. Όχι μόνο λόγω μήκους, αλλά κυρίως λόγω μπούκλας -άντε, να την τιθασεύσεις σε τόσο μακριά μαλλιά- και διχρωμίας -άντε, να την πετύχεις ώστε να δείχνει κομψή και περιποιημένη. 

Το μακρύ κυματιστό καρέ με τη χωρίστρα στη μέση του Jared Leto

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Εδώ έχουμε ένα περισσότερο στιλιζαρισμένο μακρύ καρέ, τελειώνει ακριβώς κάτω από τους ώμους. Η χωρίστρα είναι στη μέση και όλα τα μαλλιά είναι κομμένα στο ίδιο μήκος, με τα μπροστινά -τα λεγόμενα κουρτινάκια- να είναι ελαφρά φιλαρισμένα. Ταιριάζει σε όσους άντρες έχουν οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο με έντονες γωνίες.

Το ώριμο slicked back κοντό καρέ του Jeff Bridges

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ο κύριος της φωτογραφίας δίνει το καλό παράδειγμα στους απανταχού silver foxes σχετικά με το πώς να ωριμάζει το στυλ τους σαν το παλιό καλό κρασί. Η μακριά εκδοχή του κλασικού old school slicked back ταιριάζει γάντι στα γκρίζα μαλλιά. 

Το σγουρό κοντό καρέ του Matthew Mcconaughey

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ταιριάζει ιδανικά στους σγουρομάλληδες και σε όσους έχουν τετράγωνο ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπο. Κι εδώ, όπως και στον Bridges, τα μαλλιά είναι τραβηγμένα προς τα πίσω, δημιουργώντας ένα πιο αυστηρό και formal hairstyle.

Το κοντό καρέ με τη χωρίστρα στο πλάι του Timothée Chalamet

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το φιλάρισμα είναι έντονο, ώστε να δημιουργείται ένα επιμελώς ατημέλητο look και το κούρεμα σβήνει αρμονικά στο ύψος του αυχένα. Κι επειδή ο κίνδυνος για την εμφάνιση ψαλίδας στις τρίχες είναι έντονος, λόγω του φιλαρίσματος, φρόντισε να μην αμελείς το ραντεβού στο κομμωτήριο για να φρεσκάρεις τόσο το μήκος, όσο και τα μαλλιά σου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Low, midi, high: Τα τρία στυλ του fade haircut

Δες τις διαφορές και τις ιδιαιτερότητες τους για να καταλήξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Low fade: Το πιο hype κούρεμα της χρονιάς

Είναι μοντέρνο, είναι cool, είναι κομψό. Είναι το κούρεμα που "ξεπουλάει" στα πιο δημοφιλή μπαρμπέρικα παγκοσμίως.