Το νέο hairstyle του Dev Patel έχει κάτι από James Bond

Ένας από τους πιο στιλάτους ηθοποιούς σήμερα μόλις έκανε ένα grooming update στην εικόνα του.

Από το 2008, όταν και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο οσκαρικό δράμα του Danny Boyle, Slumdog Millionaire, ο Dev Patel δεν διαπρέπει μόνο υποκριτικά, αλλά και στιλιστικά με το στυλ του να χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό της κομψότητας με την άνεση: Πουκάμισα φορεμένα χωρίς γραβάτα, κοστούμια δια χειρός Ermenegildo Zegna, αυστηρά ζιβάγκο, field jackets.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκδήλωση της ελβετικής ωρολογοποιίας IWC, ο 28χρονος Βρετανός, ινδικής καταγωγής, που κατοικεί στο Λος Άντζελες απέδειξε για ακόμη μία φορά την καλή αίσθηση του γούστου του. Συνδύασε ένα ανθρακί κοστούμι με γιλέκο και λευκό πουκάμισο.

Το νέο hairstyle του Dev Patel έχει κάτι από James Bond

Ωστόσο τη διαφορά στο σύνολο έκανε η αλλαγή στα μαλλιά και συγκεκριμένα, στο χτένισμα του μπουκλωτού κοντού καρέ του. Αντί για το επιμελώς ατημέλητο look με το οποίο τον είχαμε συνήθισε, επέλεξε ένα σαφώς πιο κομψό και αρρενωπό hairstyle, όπως είναι αυτό του slick back, που θέλει τα μαλλιά στιλιζαρισμένα και τραβηγμένα προς τα πίσω χωρίς χωρίστρα ή προς τα δεξιά ή αριστερά ανάλογα σε ποια πλευρά θα σχηματίσεις την πλαϊνή χωρίστρα. 

Τόσο cool, όσο και κομψός ο Patel. Έτοιμος να απολαύσει ένα martini και να αποχωρίσει με την Aston Martin σαν άλλος James Bond.

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος