6 αρώματα φέρνουν λίγο πιο σύντομα το καλοκαίρι

Η αρμύρα της θάλασσας στις αρωματικές δημιουργίες των οίκων Chanel, Acqua di Parma, Versace και Bulgari.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 05 Φεβρουαρίου 2019

Μην βιαστείς να πεις ότι βιαζόμαστε αφού πολύ σύντομα πλέον θα χρειαστεί να ανανεώσεις το άρωμά σου και να αντικαταστήσεις το βαρύ, χειμωνιάτικο με ένα λιγότερο έντονο και περισσότερο δροσερό και φρέσκο που να εσωκλείνει στο μπουκάλι του την αρμύρα της θάλασσας. 

Blu pour Homme, Bulgari

6 αρώματα φέρνουν λίγο πιο σύντομα το καλοκαίριΞυλώδες, πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής κάρδαμο και σανδαλόξυλο, μεσαίες νότες άρκευθο, τζίντζερ και γκαλαντίνα και νότες βάσης ξύλο τικ, άνθη ταμπάκου και πράσινα φύλλα.

 

 

Sel Marin, Heeley

ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΥδάτινο unisex άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο και λεμόνι, μεσαίες νότες από αλάτι, θαλασσινό νερό, θαλάσσια βλάστηση και βρύα και νότες βάσης από μόσχο, κέδρο και δέρμα.

 

 

Bleu de Chanel, Chanel

ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΒαθύ, μυστηριώδες και έντονο. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, μέντα, ροζ πιπέρι και γκρέιπ φρουτ, οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, μοσχοκάρυδο και γιασεμί, ενώ οι νότες της βάσης είναι λάβδανο, σανδαλόξυλο, πατσουλί, βέτιβερ, θυμίαμα, κέδρος και λευκός μόσχος.

 

Hidden, Miller Harris

ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες, πικάντικο άρωμα εμπνευσμένο από τον υγρό λονδρέζικο καιρό και την πράσινη βλάστηση της βρετανικής υπαίθρου με νότες κορυφής από περγαμόντο, λάιμ, μαύρο πιπέρι, φασκόμηλο και κόκκινα φρούτα, μεσαίες νότες από τσάι, τριαντάφυλλο και μέλι και νότες βάσης από βέτιβερ, σανδαλόξυλο, musk και κεχριμπάρι.

Eros, Versace

ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦουγκέρ άρωμα με νότες κορυφής από μέντα, πράσινο μήλο και λεμόνι, μεσαίες νότες από σπόρο τόνκα, γεράνι και αμπροξάν και νότες βάσης από βανίλια μαδαγασκάρης, βέτιβερ, βρύα δρυός και κέδρο.

 

 

Cedone di Taormina, Acqua di Parma 

ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΗ φρεσκάδα του κίτρου και του αιθέριου ελαίου νεραντζιάς αναμειγνύεται με τον αρωματικό βασιλικό και δημιουργούν ένα ζωηρό άρωμα. Στην καρδιά του, το μαύρο πιπέρι και η λεβάντα χαρίζουν έναν πικάντικο τόνο που μπλέκεται ιδανικά με τις κομψές έντονες νότες βάσης του λάβδανου κίστου, του βετιβέρ και του κέδρου.

 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.