H θερμοκρασία ανεβαίνει με αυτά τα 10 θερμά αρώματα

Αλλάζουμε εποχή, αλλάζουμε ψέκασμα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Φεβρουαρίου 2019

Αντί να περιμένουμε τον καιρό να ζεστάνει, τι λες να ανεβάσουμε θερμοκρασία, επιλέγοντας εκείνο το άρωμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου από τις ακόλουθες δέκα δημιουργίες;

Jo Malone - Lime Basil & Mandarin Cologne

H θερμοκρασία ανεβαίνει με αυτά τα 10 θερμά αρώματαΠιπεράτος βασιλικός, αρωματικό λευκό θυμάρι και δροσερές νότες από μανταρίνι "γεννούν" ένα κιτρώδες, unisex άρωμα. 

 

 

 

Acqua di Parma - Bergamotto di Calabria

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα για άντρες και γυναίκες με πρωταγωνιστή το αυθεντικό περγαμόντο της Καλαβρίας ενισχυμένο από τη φρεσκάδα του κίτρου. Μεσαίες νότες από κόκκινο τζίντζερ και ξύλο κέδρου και βάσης από βέτιβερ και musk.

 

Cartier - L'Envol Fragrance

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και ανατολίτικο αντρικό άρωμα με νότες κορυφής από αρτεμισία, λεβάντα και φασκόμηλο, μεσαίες νότες από πιπέρι και φύλλο βιολέτας και νότες βάσης από αμπερόξυλο, κέδρο, πατσουλί, μόσχο, ίριδα, μέλι και βέτιβερ.

 

Commes des Garçons - Comme 3

ΑΡΩΜΑΤΑΛουλουδάτο, unisex άρωμα με νότες κορυφής από μανόλια, μανταρίνι, βασιλικό και πορτοκάλι, μεσαίες νότες από φασκόμηλο, φρέζια, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κάρδαμο και πιπέρι και νότες βάσης από σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι, πατσουλί, βέτιβερ και κέδρο.

 

Tom Ford - Fucking Fabulous 

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικο δερμάτινο άρωμα για άντρες και γυναίκες με νότες κορυφής από φασκόμηλο και λεβάντα, μεσαίες νότες από πικραμύγδαλο, βανίλια, δέρμα και ίριδα και νότες βάσης από σπόρο τόνκα, δέρμα, κασμίρι, κεχριμπάρι και λευκά ξύλα.

 

Versace - Eros Flame

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και πικάντικο αντρικό άρωμα με νότες κορυφής από λεμόνι, μανταρίνι, πορτοκάλι, μαύρο πιπέρι και δεντρολίβανο, μεσαίες νότες από τριαντάφυλλο και γεράνι και νότες βάσης από κέδρο, πατσουλί, σπόρο τόνκα, βανίλια, σανδαλόξυλο και βρύα δρυός.

 

Penhaglion's - The Blazing Mister Sam Eau de Parfum

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και πικάντικο αντρικό άρωμα. Ο τέλειος συνδυασμός ζεστών και κρύων μπαχαρικών: κάρδαμο, κύμινο, μαύρο πιπέρι παντρεύονται με νότες από κασμίρι, καπνό, πατσουλί και με αισθησιακές ξυλώδεις νότες.

 

Thomas Kosmala - Après L'amour No.4

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες unisex άρωμα με νότες κορυφής από άνθη πικρής πορτοκαλιάς και λεμονιάς, μεσαία νότα από αρωματικά καρυκεύματα και νότες βάσης από κεχριμπάρι, ξύλα και musk.

 

 

Byredo - Super Cedar

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και λουλουδένιο άρωμα για άντρες και γυναίκες με νότα κορυφής το τριαντάφυλλο, μεσαία νότα τον κέδρο Βιρτζίνιας και νότες βάσης το βέτιβερ και το musk.

 

 

Prada - Day For Night

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικο unisex άρωμα που αποτελείται από κεχριμπάρι, δέρμα, πιπέρι, καραμέλα, κέδρο, θυμίαμα, σπόρο τόνκα και βανίλια.

 

 

 

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.