7 ξυλώδη και πικάντικα αντρικά αρώματα

Αρωματικές δημιουργίες που σαγηνεύουν με ένα ψέκασμα.

Οι αρωματικές αφίξεις των τελευταίων ετών αναδεικνύουν τον πληθωρικό και δυναμικό χαρακτήρα κάθε σύγχρονου άντρα. Πλούσια σε ζεστές νότες μπαχαρικών και ξύλων, όπως ο κέδρος και το σανταλόξυλο, αλλά και με αισθησιακές δόσεις πατσουλί και βετιβέρ, αποτελούν τα νέα όπλα σαγήνης.

1920 The Origin, Tous

7 ξυλώδη και πικάντικα αντρικά αρώματαΞυλώδες, πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο, μαύρο πιπέρι και κάρδαμο, μεσαίες νότες από κύμινο, γιασεμί και τσάι και νότες βάσης από κέδρο, πατσουλί και γκρίζα άμβρα.

 

 

 

Wood, Dsquared2

ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από βιολέτα και φύλλο βιολέτας, μεσαίες νότες από βέτιβερ και κέδρο και νότες βάσης από κεχριμπάρι, μόσχο και έλατο.

 

 

 

 

 

Emeraude Agar, Atelier Cologne 

ΑΡΩΜΑΤΑUnisex άρωμα με νότες από περγαμόντο, αγγελική, μαύρο πιπέρι, γεράνι, τριαντάφυλλο Τουρκίας, ευκάλυπτο, σανδαλόξυλο και ξύλο γκουαϊάκ.

 

 

 

 

Uomo Limited Edition, Salvatore Ferragamo

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες, ανατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο, κάρδαμο και μαύρο πιπέρι, μεσαίες νότες από γλυκιές νότες, άνθη πορτοκαλιάς και αμπροξάν και νότες βάσης από ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και σπόρο Τόνκα.

 

 

 

Magique, Starck

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες, δροσερό άρωμα με νότες κορυφής από λευκά άνθη, μεσαίες νότες από γιασεμί Ινδίας και άνθη τζίντζερ και νότες βάσης από πατσουλί και ξύλο.

 

 

 

Wanted by Night, Azzaro

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες, πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής από κανέλα, μανταρίν οράνζ, λεβάντα και λεμόνι, μεσαίες νότες από κόκκινο κέδρο, θυμίαμα, κύμινο και νότες φρούτων και νότες βάσης από κέδρο, ταμπάκο, κυπαρίσσι, βενζόη, δέρμα, πατσουλί και βανίλια.

 

 

 

Stronger with You, Emporio Armani

ΑΡΩΜΑΤΑΠικάντικο αρωματικό φουγκέρ με νότες κορυφής από κάρδαμο, ροζ πιπέρι, φύλλο βιολέτας και μέντα, μεσαίες νότες από φασκόμηλο, πεπόνι, ανανάς, λεβάντα και κανέλα και νότες βάσης από βανίλια, κάστανο, κέδρο, αμπερόξυλο και ξύλο γκουαϊακ.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα