Η εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού ξυρίσματος από την Acqua di Parma στο Don Barber & Groom

Δύο ιταλικές τελετουργίες grooming με προϊόντα του ιταλικού οίκου είναι τώρα διαθέσιμες και στη χώρα μας, αποκλειστικά στο Don Barber & Groom.

Γράφει: Esquire Editors 03 Απριλίου 2019

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, η Acqua di Parma παρουσίασε τη νέα σειρά ανδρικής φροντίδας του ιστορικού ιταλικού οίκου, προσκαλώντας δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και influencers στο Don Barber & Groom για να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος.

Η νέα σειρά BARBIERE αποτελεί την πεμπτουσία της ιταλικής ανδρικής περιποίησης, αφού πλαισιώνεται από προϊόντα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές μεθόδους του ξυρίσματος που έχουν επανασχεδιαστεί με μια σύγχρονη ματιά από την Acqua di Parma.

Η εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού ξυρίσματος από την Acqua di Parma στο Don Barber & Groom

Οι καλεσμένοι γνώρισαν την παραδοσιακή ιταλική τέχνη του ξυρίσματος που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, ενώ αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Don Barber & Groom που χρησιμοποίησαν τις νέες φόρμουλες της Acqua di Parma, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της αντρικής περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τους: ξύρισμα, after shave, φροντίδα μουσιού.

Η νέα σειρά BARBIERE της Acqua di Parma έδωσε την ευκαιρία στους κυρίους που παρευρέθηκαν να μυηθούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από δύο τελετουργίες grooming: το "Timeless Gentleman Shaving” με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το ξύρισμα, και το "Timeless Gentleman Beard Trim” με προϊόντα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το μούσι. Κάθε κύριος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στις δύο ιταλικές τελετουργίες περιποίησης που εκτελέστηκαν από τους ειδικούς του Don Barber & Groom δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Acqua di Parma

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν δύο διαχρονικά serves, εμπνευσμένα από τα αρώματα και τις νότες των προϊόντων της Acqua di Parma, με βάση τα premium gin Tanqueray No. TEN και Tanqueray London Dry. Το εξαιρετικό gin Tanqueray, παράγεται από μικρές παρτίδες φρέσκων εσπεριδοειδών και αυστηρά επιλεγμένα βότανα, τα οποία μαζί με τη διαδικασία παραγωγής του συνθέτουν τον πολύπλοκο και μοναδικά αρωματικό χαρακτήρα του. Μοναδικές γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα χρώματα της Acqua di Parma, δημιούργησαν ειδικά για το event τα Fresh.

Οι δύο μοναδικές τελετουργίες grooming με τη νέα σειρά BARBIERE της Acqua di Parma θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Don Barber & Groom, ώστε κάθε κύριος να έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος, όπως θα τη βίωνε στο Μιλάνο, στη boutique του οίκου.

Acqua di Parma

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε με το Don Barber & Groom (Αμερικής 23, Αθήνα, Κολωνάκι) στο τηλέφωνο 210 361 7507.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα