15 έντονα και αναζωογονητικά αρώματα

Αρωματικές δημιουργίες που αν και δεν είναι διακριτικές, καταφέρνουν να χαρίζουν δροσερό αποτέλεσμα.

Συνήθως, όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει τείνουμε να επιλέγουμε αρώματα που είναι ελαφριά και δροσερά και έχουν κυρίως ξυλώδη ή υδάτινη ή κιτρώδη νότα βάση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι δημιουργίες που δεν είναι διακριτικές και αναδύουν βαρύ άρωμα, πικάντικο και ανατολίτικο, μένουν στον πάγκο. Αρκεί να συνδυάζουν την έντονη μυρωδιά με την αίσθηση αναζωογόνησης. 

Givenchy - Gentleman

15 έντονα και αναζωογονητικά αρώματαΞυλώδες και φρουτώδες άρωμα με νότες κορυφής αχλάδι, κάρδαμο και ανανά, μεσαίες νότες λεβάντα, ίριδα και γεράνι και νότες βάσης πατσουλί, δέρμα και φλοιό μαύρης βανίλιας.

 

 

 

19-69 - L´air Barbès

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες unisex άρωμα με νότες κορυφής λεμόνι και περγαμόντο, μεσαίες νότες υλάνγκ υλάνγκ και τουμπερόζα και νότες βάσης ρίζωμα ίριδας, κύμινο, μελάνι, δέρμα, νότες ξύλων και λευκό μόσχο.

 

 

 

Calvin Klein - CK One Summer 2019

ΑΡΩΜΑΤΑΈνα ακόμη unisex άρωμα, αυτή τη φορά υδάτινο, που κυκλοφόρησε μες στο 2019. Οι νότες κορυφής του είναι υδάτινες, μεσαία νότα είναι το τσάι και νότα βάσης τα ξεβρασμένα ξύλα.

 

 

 

Cartier - Pasha de Cartier Edition Noire

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα, που περιέχει εσπεριδοειδή, κέδρο, κεχριμπάρι, υδάτινες νότες, πιπέρι μαύρο, ίριδα, βιολέτα, γαρίφαλο, ηλιοτρόπιο και μέντα.

 

 

 

 

Halloween - Halloween Man X

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής κάρδαμο, λεβάντα και λεμόνι, μεσαίες νότες ουίσκι, καφέ, δέρμα, κανέλα και νότες ορυκτών και νότες βάσης σπόρο Τόνκα, κεχριμπάρι και θυμίαμα.

 

 

 

Guerlain - L'Homme Ideal Cool

ΑΡΩΜΑΤΑΚιτρώδες αρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο, πορτοκάλι και μέντα, μεσαίες νότες από αμύγδαλο και νερόλι και νότες βάσης από βέτιβερ και πατσουλί.

 

 

 

Paco Rabanne - Pure XS Night

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικη και πικάντικη, η νέα αρωματική άφιξη του οίκου αποτελείται από τζίντζερ και τζινσενγκ στις νότες κορυφής, βανίλια, κακάο και κανέλα στις μεσαίες νότες και μύρο και καραμέλα στις νότες της βάσης.

 

 

 

 

Versace - Eros Flame

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής λεμόνι, μανταρίν οράνζ, μαύρο πιπέρι και δεντρολίβανο, μεσαίες νότες τριαντάφυλλο, γεράνι και πιπέρι και νότες βάσης κέδρο του Τέξας, πατσουλί, σπόρο Τόνκα, βανίλια, σανδαλόξυλο και βρύα δρυός.

 

 

Salle Privée - Monochrome

ΑΡΩΜΑΤΑUnisex ξυλώδες άρωμα που περιέχει δεντρολίβανο, βρύα δρυός και βέτιβερ.

 

 

 

 

JF - Floris London

ΑΡΩΜΑΤΑΠικάντικο και κιτρώδες άρωμα με νότες κορυφής κόλιανδρο, περγαμόντο, αμάλφι λεμόνι, λάιμ, μανταρίν οράνζ και γρασίδι, μεσαίες νότες πετιγκραίν, γιασεμί και κυπαρίσσι και νότες βάσης μόσχο, βρύα δρυός, κέδρο της Βιρτζίνιας και κεχριμπάρι.

 

 

Loewe - Esencia

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα που περιέχει λεβάντα, βέτιβερ, σανδαλόξυλο και βρύα.

 

 

 

 

Issey Miyake - L'Eau d'Issey Pour Homme

ΑΡΩΜΑΤΑΥδάτινο και φρουτώδες, το L’Eau D’Issey βγήκε στην αγορά το 1994 από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier. Η δροσιά και η φρεσκάδα που προσφέρει έχει παρομοιαστεί με εκείνη που νιώθεις όταν πέφτει καθαρό νερό πάνω στο δέρμα σου.

 

 

Ralph Lauren - Polo Blue Gold Blend

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής λάιμ, κίτρο, γκρέιπ φρουτ, τζίντζερ, πιπέρι και κάρδαμο, μεσαίες νότες πράσινο μήλο, πεπόνι, φασκόμηλο και λεβάντα και νότες βάσης βέτιβερ, πατσουλί, κεχριμπάρι και θυμίαμα.

 

 

Narciso Rodriguez  - For Him Bleu Noir 

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες και πικαντικο άρωμα με νότες κορυφής από μοσχοκάρυδο και κάρδαμο, μεσαία νότα από μόσχο και νότες βάσης από ξύλο εβένου, κέδρο, βέτιβερ και κεχριμπάρι.

 

 

 

Dolce & Gabbana - The One Grey

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα με νότες κορυφής γκρέιπ φρουτ, κόλιανδρο, βασιλικό και κάρδαμο, μεσαίες νότες λεβάντα, γεράνι και φασκόμηλο και νότες βάσης βέτιβερ, πατσουλί, λάβδανο και ταμπάκο.

 

 

 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα