O αποτελεσματικός τρόπος για να καμουφλάρεις την αραίωση

Δεν χρειάζεται μαγικό ραβδί για να εξαφανίσεις το "μπιφτέκι" στα μαλλιά σου.

Αν σκεφτείς ότι η φαλάκρα πλήττει σχεδόν το 50% του αντρικού πληθυσμού, ανεξαρτήτως ηλικίας, το να εμφανιστεί ένας "κρατήρας", "μπιφτέκι" ή όπως αλλιώς θέλεις να αποκαλέσεις την αραίωση στα μαλλιά σου, είναι αναπόφευκτο. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί σε όλους. Προσωπικά, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η τριχόπτωση έπληξε νωρίς το κεφάλι μου.

Συζητώντας λοιπόν πρόσφατα με ένα φίλο κουρέα, ενημερώθηκα για την πιο άμεση, γρήγορη και φθηνή λύση κάλυψης της αραίωσης που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα προϊόν κάλυψης: τις ίνες πύκνωσης.

"Βρε λες;", σκέφτηκα και αφού έκανα μία μίνι έρευνα, κατέληξα να αγοράσω τις ίνες πύκνωσης Fantasthick. Μία μόνο δοκιμή ήταν αρκετή να με πείσει για την άμεση λύση που κρατούσα στα χέρια μου.

O αποτελεσματικός τρόπος για να καμουφλάρεις την αραίωση

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Fantasthick προσφέρουν μία αποτελεσματική και μακράς διαρκείας εικόνα πύκνωσης. Είναι στατικά φορτισμένες ίνες με χρώμα που ενσωματώνονται τόσο φυσικά στα μαλλιά σου γεμίζοντας τα σημεία στα οποία εντοπίζεται αραίωση, δημιουργώντας ένα άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα.

Επίσης, είναι δερματολογικά ελεγμένες και έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν στη βροχή και τον ιδρώτα, οπότε δε χρειάζεται να έχεις κανένα άγχος ότι κάποιος θα ανακαλύψει το μυστικό σου.

Τέλος, διατίθενται σε 5 διαφορετικά φυσικά χρώματα για να μπορείς να βρεις εύκολα την απόχρωση που σου ταιριάζει.

Αν θες και εσύ να τελειοποιήσεις την εικόνα σου και να λύσεις με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο την εικόνα αραίωσης, επισκέψου το e-shop του Fantasthick.

Fantasthick

www.fantasthick.com

Facebook: Fantasthick

Instagram: Fantasthick_com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.