Acqua Di Giò, το πιο δροσερό αντρικό άρωμα του καλοκαιριού

Μία καθαρά αντρική δημιουργία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο τους πιο ζεστούς μήνες του έτους.

Υπάρχουν τα αρώματα που έχουν ημερομηνία λήξης και τα αρώματα που δεν "πεθαίνουν" ποτέ · που αποτελούν διαχρονικές αξίες και συγκαταλέγονται στα all time classics στην ιστορία της αρωματοποιίας. Στην κατηγορία αυτή ανήκει το Acqua Di Giò του Giorgio Armani, μία αρωματική δημιουργία - σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Μία αισθησιακή ωδή στην τελειότητα της φύσης, την αναζωογόνηση που προσφέρει η θάλασσα, την ευφορία που προκαλούν οι ζεστές ακτίνες του ήλιου και στην εσωτερική δύναμη κάθε γεμάτου αυτοπεποίθηση αρσενικού.

Το Acqua Di Giò "γεννήθηκε" το 1996. Δροσερό, φωτεινό και διεισδυτικό, χωρίς να είναι αποπνικτικό, διακρίνεται για την εξαιρετική ρευστότητά του, που προκαλεί μία έκρηξη καθαρού οξυγόνου. Ποτέ ξανά ένα άρωμα δεν κατάφερε να ξυπνήσει τις μνήμες του νερού και της θάλασσας με τέτοια φυσική απλότητα ή αυθεντικότητα, γεγονός που οφείλεται ξεκάθαρα στη σύνθεσή του. Αναδύοντας ένα απίστευτο πάθος, από τις πρώτες κιόλας νότες περγαμόντου, μανταρινιού και νερολί, κάνει εκείνον που το φοράει να αισθάνεται τη θαλασσινή αύρα, να οραματίζεται το νερό που λούζεται στο φως του ήλιου.

Μια οσφρητική εξίσωση

Acqua Di Giò, το πιο δροσερό αντρικό άρωμα του καλοκαιριού

Συνταγή: Ο Giorgio Armani πήρε νερό, θάλασσα και φως, πρόσθεσε χαμόγελο και τύλιξει τα πάντα με την αίσθηση της άνεσης, δημιουργώντας το Acqua Di Giò. Ένα άρωμα που έχει να κάνει με το κυνήγι των συγκινήσεων, αλλά με την επίτευξη της αρμονίας.

Η θάλασσα: Calone, ένα μόριο που κλείνει μέσα του όλη τη θάλασσα, παρασύροντας την καρδιά στην άμπωτη και την πλημμυρίδα της παλίρροιας. Ανασυνθέτει τις φωτεινές, αέρινες, υδάτινες συμφωνίες του καρπουζιού και του πεπονιού cantaloupe με μια επιπλέον νότα γλυκάνισου για να μιμηθεί άψογα το άρωμα της θάλασσας.

Το χαμόγελο: Οι εκρηκτικές, όξινες νότες του λωτού δίνουν λάμψη και πρόσχαρο χαρακτήρα στο άρωμα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο λωτός χρησιμοποιείται σε αντρικό άρωμα.

Η άνεση: Οι λευκοί μόσχοι, ανάλαφροι σαν ψίθυρος και απαλοί σαν μετάξι, προσδίδουν μία γοητεία "παλιάς κοπής".

Acqua Di Giò

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.