5 φθινοπωρινά αρώματα

Κλασικές αξίες και νέες αφίξεις στον κόσμο της αρωματοποιίας για να αντικαταστήσεις το καλοκαιρινό σου ψέκασμα.

Τη δροσιά και τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, που κυριάρχησαν στις συνθέσεις των αρωμάτων που λάτρεψες να φοράς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αντικαθιστούν οι πιο ζεστές νότες των ξύλων, του δέρματος, του πατσουλί και του κεχριμπαριού. Τα νέα αρώματα της σεζόν επαναφέρουν στη στιγμή τον αισθησιακό αρρενωπό χαρακτήρα που επιθυμείς.

Eau Fraîche Citrus Marino - Angel Schlesser

Ξυλώδες, υδατινός και εσπεριδοειδές άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο, λεμόνι, θαλασσινό νερό, μανταρίνι, μαύρο πιπέρι και θυμάρι, μεσαίες νότες από λεβάντα, γεράνι, πατσουλί και βέτιβερ και νότες κορυφής από σπόρο Tonka, βρύα δρυός και βανίλια.

Το μπουκάλι Citrus Marino συνεχίζει την ίδια γραμμή αισθητικής Angel Schlesser, ορθογώνια, διαφανή, αλλά στην περίπτωση αυτή μπλε. Αντιπροσωπεύει φρεσκάδα, ηρεμία, απλότητα και δύναμη. Ένα έντονο και υδρόβιο μπλε που αντανακλά τέλεια τις θαλάσσιες νότες αυτού του αρώματος.

212 - Carolina Herrera

Ξυλώδες και λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής από άνθη πορτοκαλιάς, μανταρίν οράνζ, άνθη κάκτου και περγαμόντο, μεσαίες νότες από λευκή καμέλια, κρίνο, γαρδένια, φρέζια, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας και παιώνια και νότες βάσης από σανδαλόξυλο και μόσχο.

Acqua di Giò Absolu Instinct - Giorgio Armani

Ξυλώδες και υδάτινο άρωμα με νότες κορυφής από θαλασσινό νερό, περγαμόντο και λεμόνι, μεσαίες νότες από φύκια και πατσουλί και νότες βάσης από ξύλο εβένου και αμπερόξυλο.

L’Eau d’Issey Pour Homme Wood & Wood - Issey Miyake

Ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από γκρέιπ φρουτ και κάρδαμο, μεσαίες νότες από κεχριμπάρι, βερίκοκο, σανδαλόξυλο και κέδρο και νότες βάσης από βέτιβερ, πατσουλί και νότες ξύλων.

Uomo Urban Feel - Salvatore Ferragamo

Ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από φασκόμηλο, περγαμόντο και καφέ, μεσαίες νότες από κύμινο και κέδρο και νότες βάσης από κεχριμπάρι λάβδανο, θυμίαμα και πατσουλί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.