3 αντρικά αρώματα για τις γιορτές

Επιλογές με την υπογραφή του οίκου Dolce&Gabbana για να ανανεώσεις το άρωμά σου την εορταστική περίοδο.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 06 Δεκεμβρίου 2019

Θερμά, πικάντικα και ξυλώδη με αισθησιακές νότες, που αγκαλιάζουν το δέρμα και παραμένουν ανεξίτηλες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτά είναι τα αρώματα που αγαπά ο χειμώνας και ο Dolce&Gabbana να δημιουργεί. Η εορταστική περίοδος αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ανανεωθείς, επιλέγοντας εκείνη την αρωματική δημιουργία του γαλλικού οίκου που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στυλ. 

Dolce&Gabbana - Κ

3 αντρικά αρώματα για τις γιορτές

Ξυλώδες άρωμα, που κυκλοφόρησε μες στο 2019 με νότες κορυφής εσπεριδοειδή, σανγκουίνι και λεμόνι Σικελίας, μεσαίες νότες από πιπεριά τσίλι, φασκόμηλο, γεράνι και λεβάντα και με νότες βάσης από κέδρο, βέτιβερ και πατσουλί.

Dolce&Gabbana - Light Blue for Him

ΑΡΩΜΑΤΑ Κ Dolce&Gabbana

Ένα από τα εμβληματικά αρώματα του D&G είναι το Light Blue, που πρωτολανσαρίστηκε το 2007 και σήμερα συγκαταλέγεται στα all time classics. Είναι μία κιτρώδης δημιουργία με νότες κορυφής από μανταρίνι Σικελίας, άρκευθο, γκρέιπ φρουτ και περγαμόντο, μεσαίες νότες από δεντρολίβανο, ροδόξυλο Βραζιλίας και πιπέρι και νότες βάσης από Μόσχο, βρύα δρυός και θυμίαμα. 

Dolce&Gabbana - The One for Men

ΑΡΩΜΑΤΑ Κ Dolce&Gabbana

Η αντρική εκδοχή του αγαπημένου γυναικείου αρώματος του οίκου, The One (2008), είναι ξυλώδης και πικάντικη. Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, βασιλικός και γκρέιπ φρουτ, οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, άνθη πορτοκαλιάς και κάρδαμο και οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, κέδρος και ταμπάκο.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα