6 αισθησιακά αντρικά αρώματα

Ξυλώδεις, ανατολίτικες και πικάντικες δημιουργίες που αποπλανούν τις αισθήσεις.

Η όσφρηση συνδέεται με τη μνήμη περισσότερο από κάθε άλλη αίσθηση. Αυτό εξηγεί γιατί οι μυρωδιές προκαλούν άμεσα έντονα συναισθήματα σε ό,τι αφορά γεγονότα από το παρελθόν. Δεδομένου αυτού, επιλέξαμε έξι αρώματα που οι συνθέσεις τους είναι μοναδικές και ιδιαίτερες, αλλά παράλληλα τόσο αισθησιακές, που θα γίνουν το νέο σου όπλο σαγήνης.

Eros Flame, Versace

Ξυλώδες πικάντικο άρωμα με νότες κορυφής chinotto, λεμόνι, μάνταριν όρανζ, μαύρο πιπέρι μαύρο και δεντρολίβανο, μεσαίες νότες τριαντάφυλλο, γεράνι και πιπέρι και νότες βάσης κέδρος του Τέξας, πατσουλί, σπόρος Τόνκα, βανίλια, σανδαλόξυλο και βρύα δρυός.

Polo Red Rush, Ralph Lauren

Φρουτώδες άρωμα με νότες κορυφής μάνταριν όρανζ, γκρέιπ φρουτ, λεμόνι και ανανά, μεσαίες νότες σαφράν, άνθη πορτοκαλιάς, μέντα, κόκκινο μήλο και λεβάντα και νότες βάσης μόσχο, κέδρο και καφέ.

Spirit of the Brave, Diesel

Ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής περγαμόντο, μεσαίες νότες κυπαρίσσι και έλατο και νότες βάσης λάβδανο και σπόρο Τόνκα.

Copper, Comme des Garçons

Ανατολιτικο, unisex με νότες κορυφής ροζ πιπέρι και φραγκοστάφυλλο, μεσαίες νότες τζίντζερ, φύλλο βιολέτας, φύλλο ταμπάκο και νότες μετάλλων και νότες βάσης κεχριμπάρι, βανίλια και μύρο.

Explorer, Montblanc

Ξυλώδες άρωμα με νότες δέρματος. Περγαμόντο από την Ιταλία, Βετιβέρ από την Αϊτή και Πατσουλί από την Ινδονησία το καθιστούν μία πρόσκληση για ένα ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο.

Y Live, Yves Saint Laurent

Πικάντικο άρωμα με νότα κορυφής άνθη πορτοκαλιάς, μεσαίες νότες από τζίντζερ και περγαμόντο και νότες βάσης από φασκόμηλο άρκευθο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα