Η Hamilton λανσάρει το ρολόι του Tenet

Η νέα άφιξη της ελβετικής ωρολογοποιίας είναι ένα sci-fi μοντέλο, εμπνευσμένο από τη νέα, κατασκοπευτική ταινία του Christopher Nolan.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 27 Ιουνίου 2020

Το hype για το Tenet, τη νέα ταινία του Christopher Nolan, που θεωρείται το φιλμ του καλοκαιριού και ένα από τα φιλμ της χρονιάς, ολοένα και αυξάνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία πρεμιέρας του στις αίθουσες - 30 Ιουλίου στις ΗΠΑ, 20 Αυγούστου στα μέρη μας από την Tanweer. 

Με αφορμή το κατασκοπευτικό θρίλερ, η ελβετική ωρολογοποιία Hamilton λανσάρει ένα ρολόι εμπνευσμένο από τον παράξενο κόσμο που "γέννησε" για ακόμα μία φορά η πένα του Βρετανού σεναριογράφου και σκηνοθέτη (Inception, Η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη). 

Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση του μοντέλου Khaki Navy BeLOWZERO, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε μόλις 888 τεμάχια -ένας αριθμός που επιλέχθηκε σαν "χαιρετισμός” στον τίτλο της ταινίας ο οποίος είναι επίσης παλίνδρομος, δηλαδή διαβάζεται το ίδιο από τα αριστερά προς τα δεξιά και αντίστροφα.-, διαθέσιμα από την 1η Ιουλίου. 

Με κάσα κατασκευασμένη από ελαφρύ τιτάνιο, αυτή η ειδική έκδοση διαθέτει έναν δείκτη δευτερολέπτων με μπλε ή κόκκινη άκρη σαν αναφορά στα βασικά χρώματα της ταινίας.

Η ειδική συσκευασία του ρολογιού σχεδιάστηκε από τον designer της παραγωγής του Tenet, Nathan Crowley και έχει χρώματα εμπνευσμένα από τα στοιχεία του design της ταινίας. "Πάντα εντυπωσιάζομαι από την αφοσίωση της Hamilton στην υπεροχή και στην προθυμία τους να σκέφτονται "έξω από το κουτί” για να δημιουργούν ρολόγια που κάνουν πολλά περισσότερα από το να λένε απλώς την ώρα,” αναφέρει ο Nathan Crowley. "Αυτό το project ήταν μία από τις πιο απαιτητικές και συναρπαστικές συνεργασίες στις οποίες συμμετείχα,” τονίζει ο CEO της Hamilton, Sylvain Dolla. "Ήταν πραγματικά μια συνεργασία δημιουργικότητας που μετέτρεψε τις ιδέες σε πραγματικότητα, αυτήν που θα δούμε στις κινηματογραφικές οθόνες σε όλο τον κόσμο.”

Η Hamilton λανσάρει το ρολόι του Tenet

Μάθετε περισσότερα στο HamiltonWatch.com και ακολουθήστε μας στο @HamiltonWatch στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Περιποίηση

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο TAG Heuer κινείται σε streetwear ρυθμούς

Η διάσημη ελβετική ωρολογοποιία ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον πρωτοπόρο Ιάπωνα designer, Hiroshi Fujiwara.

Omega Seamaster Planet Ocean, το απόλυτο ρολόι για ιστιοπλοΐα

Ο επίσημος χρονομέτρης του ιστιοπλοϊκού αγώνα America's Cup το γιορτάζει με μία ειδική έκδοση.