Omega Seamaster Planet Ocean, το απόλυτο ρολόι για ιστιοπλοΐα

Ο επίσημος χρονομέτρης του ιστιοπλοϊκού αγώνα America's Cup το γιορτάζει με μία ειδική έκδοση.

Ρολόγια και ιστιοπλοΐα ή αλλιώς μία σχέση πάθους που διαρκεί εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες. Η Omega, μία από τις διασημότερες και πιο σεβαστές ελβετικές ωρολογοποιίες του πλανήτη, γνωρίζει καλά το τι ακριβώς χρειάζεται ένας άντρας που παλεύει με τα πανιά καθώς η απέραντη θάλασσα δίπλα του φουσκώνει αγριεμένα. Έτσι, ο επίσημος χρονομέτρης του διάσημου ιστιοπλοϊκού αγώνα America's Cup 2021 αποφάσισε να τιμήσει τη συγκεκριμένη περίσταση με τον πλέον κατάλληλο τρόπο: Μέσα από μία επετειακή έκδοση του Omega Seamaster Planter Ocean 600m.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OMEGA (@omega) on

Η ειδική αυτή έκδοση του ρολογιού από ανοξείδωτο ατσάλι, με διάμετρο κάσας 43,5 mm, αποτίει φόρο τιμής στο logo του περίφημου ιστιοπλοϊκού αγώνα χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα χρώματα - το κόκκινο και το μπλε και το λευκό δηλαδή. Στη χαρακτηριστική κεραμική στεφάνη οι χρωματισμοί παραμένουν οι ίδιο ενώ η φαρδιά-πλατιά επιγραφή "36th AMERICA’S CUP" δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να αναρωτηθεί για τη σχέση του ρολογιού με τα πανιά, την ανοιχτή θάλασσα και τα ταξίδια.


Όποιος ενδιαφέρεται για το ίσως κορυφαίο ρολόι για ιστιοπλοΐα που κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.021 αντίτυπα.


Μάλιστα, τα μπλε/κόκκινα/λευκά χρώματα δίνουν μία τρομερή ζωντάνια στο λουράκι από καουτσούκ όπου οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά. Σε πιο τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το Omega Seamaster Planter Ocean 600m φέρει τον δικό του Master Chronometer Calibre 8900 μηχανισμό με διάρκεια 60 ωρών και μεγάλη αντοχή στα μαγνητικά πεδία.

Omega Seamaster Planet Ocean, το απόλυτο ρολόι για ιστιοπλοΐα

Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται για το ίσως κορυφαίο ρολόι για ιστιοπλοΐα που κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.021 αντίτυπα. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες, αρκεί να διαθέτει κανείς περίπου 6.300 ευρώ για να το αποκτήσει.


φωτογραφία © Omega

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.