Ο νέος χρονογράφος της Tissot

Εμπνευσμένη από το θάρρος και το πάθος του rugby, η Tissot αφιερώνει το νέο Supersport Chrono στους άντρες που διαθέτουν και τα δύο.

Θάρρος. Αλληλοσεβασμός. Ευγενής άμιλλα. Σφρίγος. Οι αξίες του rugby, αυτού του τόσο δυναμικού αθλήματος, γίνονται για την Tissot αξίες ζωής και αντικατοπτρίζονται στη νέα συλλογή Supersport Chrono. Σύμβολο αρρενωπότητας και επιβλητικού design, το νέο μοντέλο του ελβετικού οίκου αλλάζει τους κανόνες των χρονογράφων και ξαναγράφει την ιστορία του απαράμιλλου σπορ στυλ. Επιβλητικό στον καρπό, με μια κάσα διαμέτρου 45.5 mm που σφραγίζει με ένα αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού, το Supersport Chrono φλερτάρει με τους πολλαπλούς χρωματισμούς. Στο κλασικό ασημί, είτε με επίστρωση PVD σε μαύρο ή ροζ χρυσό χρώμα, η κάσα από σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι "δένει" με ένα εντυπωσιακό μπρασελέ για τους λάτρεις του κλασικού ή δερμάτινα εξώραφα λουράκια για εκείνους που ξέρουν να ενσωματώνουν το coolness στο ανδρικό στυλ. Δυναμικά και εύχρηστα, τα μοντέλα Supersport Chrono της Tissot δεν χάνουν ευκαιρία να αποδεικνύουν την ευελιξία τους σε κάθε χαρακτηριστικό τους, από την ταχυμετρική κλίμακα που καλύπτει τη στεφάνη και φτάνει μέχρι τα 400 χλμ. την ώρα, μέχρι τα εύχρηστα μπουτόν και την "προστατευμένη" ευμεγέθη κορώνα.

Με το απλικέ άνοιγμα να εμφανίζει την ημερομηνία στο 6, τις 12 ενδείξεις με επίστρωση τεχνολογίας Super-LumiNova® να φωτοβολούν στο σκοτάδι και τους φωσφορίζοντες σπαθοειδείς δείκτες να δείχνουν τις ώρες και τα λεπτά, το καντράν του χρονογράφου γοητεύει με τη λειτουργική ακρίβειά του. Στις λεπτομέρειες, που όμως στην Tissot κάνουν τη διαφορά, τα δέκατα του δευτερολέπτου προβάλλονται στο 2, τα 30 λεπτά στο 10, όσο στο 6 τρέχουν τα μικρά δευτερόλεπτα. Δυναμικό, masculine και φουτουριστικό, το Supersport Chrono της Tissot δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ο απόλυτος χρονογράφος, αφού με μαεστρία φέρνει σε ισορροπία τον street χαρακτήρα του σπορ σχεδιασμού με την ακρίβεια της υψηλής ωρολογοποιίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.