Ένα hyperwatch εμπνευσμένο από το νέο hypercar της Lamborghini

H Roger Dubuis αποτίει φόρο τιμής στο πιο extreme δημιούργημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τι καλύτερο για να συνοδεύσει την κυκλοφορία ενός hypercar από ένα hyperwatch που αποτίει φόρο τιμής στο τελευταίο; Η Roger Dubuis άδραξε την ευκαιρία για να παρουσιάσει ένα πραγματικό διαφορετικό ρολόι εμπνευσμένο από το τελευταίο δημιούργημα της Lamborghini: Την Essenza SCV12, ένα παντοδύναμο αυτοκίνητο που ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία ενώ φιλοδοξεί με τη σπανιότητά του να γίνει το Άγιο Δισκοπότηρο των απανταχού των hypercars.

Η ελβετική ωρολογοποιία διαθέτει μακρά παράδοση στα supercars, μιας και έχει κατασκευάσει παλιότερα θεματικά Excalibur ρολόγια για τις Huracán Spyder, Huracán Performante, και Aventador S. Έτσι, το Excalibur Essenza SCV12 μοιάζει με φυσική συνέχεια μίας εντυπωσιακής συνεργασίας. Όσο για τις βασικές αρχές στο design που το χαρακτηρίζουν; Το hyperwatch είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε οι χρήστες του να απολαμβάνουν συνεχώς μία "κλινική" ματιά στον exclusive μηχανισμό Duotor RD630.

Το νέο Excalibur χαρακτηρίζεται από τη "γυμνή του εμφάνιση" που φέρνει στο μυαλό το ανοιχτό καπό ενός hypercar, το λουράκι Alcantara που έχει χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερα μοντέλα, καθώς και τα πράσινα και γκρι χρώματα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Essenza SCV12.

Ένα hyperwatch εμπνευσμένο από το νέο hypercar της Lamborghini

Τι είναι εκείνο τώρα που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο δημιούργημα της Lamborghini; Πρόκειται για το αυτοκίνητο που κουβαλά τον πιο δυνατό V12 κινητήρα που κατασκεύασε ποτέ η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Τα 830 άγρια άλογα που αποδίδει προκαλούν σε κάθε περίπτωση δέος. Την ίδια στιγμή μάλιστα, η Essenza SCV12 κερδίζει τις εντυπώσεις και με τη σπανιότητά της, αφού θα κατασκευαστούν μόλις 40 μοντέλα, τα οποία δεν πρόκειται να διατεθούν πριν το τέλος του 2021. Στο ενδιάμεσο απλά θα κοσμούν ένα ειδικά κατασκευασμένο γκαράζ και θα συμμετέχουν σε επιλεγμένα events που επιλέγει η Lamborghini.

essenza 2

Τέλος, αν αναρωτιέσαι για την τιμή τόσο του hypercar όσο και του hyperwatch που το συμπληρώνει ιδανικά, δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Η Lamborghini και η Roger Dubuis δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά του. Εκτός απροόπτου, πάντως, το κόστος θα αφήνει τους περισσότερους αγοραστές με ανοιχτό το στόμα.


φωτογραφία © Roger Dubuis / Lamborghini

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.