Τα νέα Submariners της Rolex για το 2020

Το εμβληματικό καταδυτικό ρολόι ανανεώνεται με 8 ολοκαίνουργια μοντέλα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 03 Σεπτεμβρίου 2020

Από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Rolex, αλλά και ένα από τα κλασικά της ωρολογοποιίας εν γένει, είναι το Submariner· το Oyster Perpetual Submariner, όπως είναι η πλήρης ονομασία του. Πρόκειται για ένα καταδυτικό ρολόι με εξαιρετική αντοχή στο νερό και στη διάβρωση, που αντέχει μέχρι τα 300 μέτρα βάθος. Το πρώτο μοντέλο "γεννήθηκε" το 1953 από την ελβετική κατασκευάστρια εταιρία ως κομμάτι της συλλογής Oyster Perpetual και συστήθηκε στο κοινό ένα χρόνο αργότερα κατά τη διάρκεια της έκθεσης ωρολογοποιίας, Baselworld. Σήμερα, το εμβληματικό αυτό κομμάτι κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά σχέδια, το Submariner και το Submariner Date, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο η Rolex λανσάρει τις ανανεωμένες εκδοχές τους.

Για το 2020 λοιπόν, η εταιρία παρουσιάζει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ ολοκαίνουργια Submariners, που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο, θρυλικό μοντέλο, δεν θα χάσει ποτέ την αίγλη του.

Τα νέα Submariners της Rolex για το 2020
Το κλασικό Submariner της νέας συλλογής Submariner της Rolex για το 2020.

Όλα διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερη κάσα στα 41 χιλιοστά, ατσάλινο Oyster μπρασελέ με επίσης ελαφρώς μεγαλύτερους, αλλά λεπτότερους συνδέσμους, ενώ είναι εξοπλισμένα με τους αυτόματους μηχανισμούς calibre 3230 και calibre 3235, που κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από την Rolex. 

ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΪ
Το ανανεωμένο Submariner Date με πράσινη στεφάνη και μαύρο καντράν.
ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΪ
Το ολοκαίνουργιο, δίχρωμο Submariner Date με μπλε στεφάνη και καντράν και χρυσές λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί ότι η τιμή τους θα ξεκινά από τα 8.650 ευρώ, όσον αφορά τα μοντέλα από ατσάλι και θα αγγίζει έως και τα 37.400 ευρώ για εκείνα που είναι κατασκευασμένα από λευκό χρυσό.

Από: Esquire US

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος χρονογράφος της Tissot

Εμπνευσμένη από το θάρρος και το πάθος του rugby, η Tissot αφιερώνει το νέο Supersport Chrono στους άντρες που διαθέτουν και τα δύο.

Όλα τα νέα ρολόγια της Rolex για το 2020

Μοντέλα που θέλαμε να δούμε στον καρπό μας.