H Luminox παρουσιάζει το survival ρολόι του Bear Grylls

Ecofriendly, ακαταπόνητο και έτοιμο για μεγάλες περιπέτειες.

Αν υπάρχει ένας αληθινός survivor εκεί έξω, αυτός δεν είναι άλλος από τον Bear Grylls, τον Βρετανό πρώην στρατιωτικό που εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς παρουσιαστές του πλανήτη παρουσιάζοντας -τι άλλο;- shows τα οποία ταξιδεύουν στα πιο αφιλόξενα και άγρια σημεία του πλανήτη. Ο Grylls, με άλλα λόγια, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια το τι ακριβώς προκαλεί η κλιματική αλλαγή στον κόσμο μας. 

Έτσι, εκείνος και η Luminox ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία της σειράς Luminox X Bear Grylls Survival ECO watch. Το πρώτο ρολόι της σειράς ονομάζεται #tide x Bear Grylls και είναι ένα ακαταπόνητο ρολόι στρατιωτικού τύπου που δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένο στις ecofriendly αρχές, οι οποίες και αποτελούν τις απαραίτητες βάσεις για να έχει ένα καλύτερο μέλλον ο πλανήτης μας. Τόσο η κάσα όσο το λουράκι αλλά και το καντράν είναι όλα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

"Όταν το θέμα είναι η μείωση του αρνητικού αποτυπώματος που έχουμε στην άγρια φύση και στο περιβάλλον, οφείλουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι με τη Luminox στη νέα Eco Series, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για ένα μέλλον χωρίς πλαστικό" είπε χαρακτηριστικά ο Grylls για αυτή τη συνεργασία.

Η ελβετική ωρολογοποιία αναφέρει πως για το νέο της δημιούργημα, οι Ελβετοί επιστήμονες που συμμετείχαν στην ομάδα φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν (ανακυκλώσιμα) υλικά από τα νησιά Andaman της Ταϊλάνδης, εκεί όπου οι ντόπιοι ψαράδες έχουν εκπαιδευτεί στην αποκομιδή πλαστικών απορριμάτων.

Τα χαρακτηριστικά

Όσο για τις λεπτομέρειες που κάνουν το #tide x Bear Grylls της σειράς Luminox X Bear Grylls Survival ECO watch ξεχωριστό; Το ρολόι των 45 mm με το καντράν από αχάρακτο ζαφείρι, το χρηστικό μπέζελ, το logo του Bear Grylls στις 10 η ώρα και το motto "Never Give Up" στις 6 η ώρα, κουβαλά μαζί του όλη την αύρα από τις περιπέτειες του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από αυτό - και δεν φοβάται να το δείξει ορθά κοφτά και χωρίς περιστροφές.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε 1500 κομμάτια ως ένας φόρος τιμής στα τουλάχιστον 15 είδη ζώων που έχουν εξαφανιστεί από τους ωκεανούς από το 1500 μ.Χ. έως σήμερα. Το #tide μπορεί κανείς να το προμηθευτεί από το επίσημο site της Luminox στην τιμή των 445 δολαρίων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.