Ο Benedict Cumberbatch λανσάρει το πιο κομψό καταδυτικό ρολόι

Μία στιλιστική κατάδυση στον κόσμο της Jaeger-LeCoultre και του Polaris Mariner Memovox.

Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι του Benedict Cumberbatch από τότε που ήταν απλά ένας ανερχόμενος ηθοποιός, ο οποίος πήρε άριστα υποδυόμενος τον τηλεοπτικό (και εκσυγχρονισμένο) Sherlock Holmes. O 44χρονος Βρετανός έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο στο εμπορικό σινεμά (Dr. Strange) όσο και σε πιο απαιτητικούς ρόλους (Immitation Game). Σήμερα, με πολλά και σημαντικά projects να φέρουν το όνομά του, θεωρείται, όχι άδικα, ένας από τους πλέον περιζήτητους πρωταγωνιστές του πλανήτη.

Τι ακριβώς κάνει αυτήν την περίοδο; Συμμετέχει στα γυρίσματα του The Power of the Dog, του πολυαναμενόμενου φιλμ της πολυβραβευμένης Jane Campion, που πραγματοποιούνται στην πατρίδα της τελευταίας, Νέα Ζηλανδία. Όσο όμως μαθαίνει τα λόγια του και μπαίνει βαθιά στο πετσί του ρόλου του, βρήκε χρόνο και για μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία: Ο Cumberbatch είναι το πρόσωπο πίσω από το νέο καταδυτικό ρολόι της  Jaeger-LeCoultre.

Ο Benedict Cumberbatch λανσάρει το πιο κομψό καταδυτικό ρολόι

Το Polaris Mariner Memovox ξεχωρίζει για την κομψότητά του, σε μία κατηγορία ρολογιών που συνήθως ο μεγάλος όγκος, οι πολύπλοκοι μετρητές και τα υπερμεγέθη καστόνια αποτελούν τη νόρμα. Η ελβετική ωρολογοποιία, όμως, έχει παράδοση στο να κρατάει τις δημιουργίες της simple κερδίζοντας στιλιστικούς πόντους από το δόγμα του less is more.


"Δεν πρόκειται να σε συνδέσει με τίποτα άλλο πέρα από όσα σε ενδιαφέρουν πραγματικά: Την ώρα, το βάθος της κατάδυσης και το ξυπνητήρι που εσύ έβαλες"


Αν τώρα νομίζεις ότι η επιλογή του Βρετανού ηθοποιού είχε να κάνει μόνο με το πόσο αναγνωρίσιμος είναι, κάνεις λάθος. "Πάντα με ενδιέφεραν οι καταδύσεις, από τότε που παρακολούθησα το Απέραντο Γαλάζιο (1988) στο σινεμά" δήλωσε στο βρετανικό Esquire, o λάτρης του βυθού Cumberbatch, o οποίος γνωρίζει καλά τα μυστικά των υποβρύχιων εξερευνήσεων. 

O Benedict Cumberbatch λανσάρει το πιο κομψό καταδυτικό ρολόι

Όσο για το τι είναι εκείνο που τον γοητεύει περισσότερο στο ιδιαίτερο αυτό καταδυτικό ρολόι που ξεπληρώνοντας όλες τις επιταγές του minimal στυλ καταφέρνει να είναι ένας πολύτιμος σύντροφος πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας; "Δεν χρειάζεται φόρτιση, δεν υπάρχει καμία επαφή με τον ηλεκτρισμό. Δεν πρόκειται να σε συνδέσει με τίποτα άλλο πέρα από όσα σε ενδιαφέρουν και στα οποία επένδυσες πραγματικά: Την ώρα, το βάθος της κατάδυσης και το ξυπνητήρι που εσύ έβαλες". Είπαμε, less is more.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.