Η Hublot έντυσε με τουλάχιστον 300 διαμάντια τα νέα της μοντέλα

Μία πραγματικά πολυτελής επιλογή που κάνει ακόμα πιο μοναδική τη σειρά High Jewellery.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 19 Οκτωβρίου 2020

Οι πολύτιμοι λίθοι δεν είναι άγνωστοι στον ωρολογοποιία. Η απόφαση, όμως, της Hublot να προσθέσει στη σειρά High Jewellery τρία μοντέλα που το καθένα από αυτά διαθέτει περισσότερα από 300 baguette-cut διαμάντια τοποθετημένα ένα ένα με το χέρι στην κάσα, ανεβάζει την πολυτέλεια σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Nαι, αυτά είναι πραγματικά κοσμήματα για τον αντρικό καρπό που θα τα φορέσει.

Το ελβετικό brand, όμως, δε βασίζει την ποιότητά του μόνο στα σπάνια ορυκτά δώρα της μητέρας γης και τα εντυπωσιακά ονόματα που εμπνέονται από τον κόσμο της θεωρητικής φυσικής και της αστρονομίας. Υπάρχει παράδοση δεκαετιών και cutting edge τεχνογνωσία που συνοδεύει τα μοντέλα της.

Τα μοντέλα

Η Hublot έντυσε με τουλάχιστον 300 διαμάντια τα νέα της μοντέλα
Big Bang Unico High Jewellery

Το Big Bang Unico High Jewellery είναι ένας μοναδικός χρονογράφος που κρύβει στον πυρήνα του τον μηχανισμό HUB1280 της ελβετικής ωρολογοποιίας. Αυτό στο εσωτερικό του, μιας και την εξωτερική του εμφάνιση κοσμούν 334 διαμάντια (συνολικά 12,5 καρατιών) σε μία κάσα από πλατίνα.

Spirit of Big Bang High Jewellery
Spirit of Big Bang High Jewellery 

Το δεύτερο μοντέλο, το Spirit of Big Bang High Jewellery, διαθέτει κάσα σε σχήμα toneau, η οποία έχει τη χαρά και τιμή να φιλοξενεί 346 baguette cut διαμάντια και τον μηχανισμό HUB4700 στο εσωτερικό της. 

Classic Fusion High Jewellery

Όσο για το ίσως πιο εντυπωσιακό κομμάτι της διαμαντένιας τριάδας; Το Classic Fusion High Jewellery, πέρα από τον HUB1710 self-winding μηχανισμό, διαθέτει τον πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό των 427 (!) διαμαντιών που αθροίζονται σε συνολικά 20.8 καράτια.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, τα συγκεκριμένα μοντέλα που θυμίζουν περισσότερο οικογενειακά κειμήλια κάποιας παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας αλλά παράλληλα διαθέτουν σύγχρονο design μόνο φτηνά δε θα μπορούσαν να είναι: Το πιο "απλό", το Big Bang Unico κοστίζει 316 χιλιάδες δολάρια (270.000 €) ενώ η το Classic Fusion πηγαίνει ακόμα ψηλότερα αγγίζοντας τις 370 χιλιάδες δολάρια (316.000 €).


φωτογραφίες © Ηublot

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα καλύτερα ρολόγια της Tag Heuer μόλις έγινε καλύτερο

Το ιστορικό brand παρουσίασε τα νέα μοντέλα Monaco.

Ένα ρολόι του 1 εκ. ευρώ στον καρπό του Rafael Nadal

Ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια. Είναι όμως ένα από τα πιο ισχυρά ρολόγια του κόσμου και έκλεψε τις εντυπώσεις στο Roland Garros.