Η Hublot έντυσε με τουλάχιστον 300 διαμάντια τα νέα της μοντέλα

Μία πραγματικά πολυτελής επιλογή που κάνει ακόμα πιο μοναδική τη σειρά High Jewellery.

Οι πολύτιμοι λίθοι δεν είναι άγνωστοι στον ωρολογοποιία. Η απόφαση, όμως, της Hublot να προσθέσει στη σειρά High Jewellery τρία μοντέλα που το καθένα από αυτά διαθέτει περισσότερα από 300 baguette-cut διαμάντια τοποθετημένα ένα ένα με το χέρι στην κάσα, ανεβάζει την πολυτέλεια σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Nαι, αυτά είναι πραγματικά κοσμήματα για τον αντρικό καρπό που θα τα φορέσει.

Το ελβετικό brand, όμως, δε βασίζει την ποιότητά του μόνο στα σπάνια ορυκτά δώρα της μητέρας γης και τα εντυπωσιακά ονόματα που εμπνέονται από τον κόσμο της θεωρητικής φυσικής και της αστρονομίας. Υπάρχει παράδοση δεκαετιών και cutting edge τεχνογνωσία που συνοδεύει τα μοντέλα της.

Τα μοντέλα

Η Hublot έντυσε με τουλάχιστον 300 διαμάντια τα νέα της μοντέλα
Big Bang Unico High Jewellery

Το Big Bang Unico High Jewellery είναι ένας μοναδικός χρονογράφος που κρύβει στον πυρήνα του τον μηχανισμό HUB1280 της ελβετικής ωρολογοποιίας. Αυτό στο εσωτερικό του, μιας και την εξωτερική του εμφάνιση κοσμούν 334 διαμάντια (συνολικά 12,5 καρατιών) σε μία κάσα από πλατίνα.

Spirit of Big Bang High Jewellery
Spirit of Big Bang High Jewellery 

Το δεύτερο μοντέλο, το Spirit of Big Bang High Jewellery, διαθέτει κάσα σε σχήμα toneau, η οποία έχει τη χαρά και τιμή να φιλοξενεί 346 baguette cut διαμάντια και τον μηχανισμό HUB4700 στο εσωτερικό της. 

Classic Fusion High Jewellery

Όσο για το ίσως πιο εντυπωσιακό κομμάτι της διαμαντένιας τριάδας; Το Classic Fusion High Jewellery, πέρα από τον HUB1710 self-winding μηχανισμό, διαθέτει τον πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό των 427 (!) διαμαντιών που αθροίζονται σε συνολικά 20.8 καράτια.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, τα συγκεκριμένα μοντέλα που θυμίζουν περισσότερο οικογενειακά κειμήλια κάποιας παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας αλλά παράλληλα διαθέτουν σύγχρονο design μόνο φτηνά δε θα μπορούσαν να είναι: Το πιο "απλό", το Big Bang Unico κοστίζει 316 χιλιάδες δολάρια (270.000 €) ενώ η το Classic Fusion πηγαίνει ακόμα ψηλότερα αγγίζοντας τις 370 χιλιάδες δολάρια (316.000 €).


φωτογραφίες © Ηublot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.