Τα καφέ ρολόγια είναι τα νέα μαύρα

Προσθέτουν κομψότητα και χαρακτήρα στον καρπό σου.

Αγωνιστικού χαρακτήρα και με έξτρα δόσεις εξερευνητικής διάθεσης, τα νέα μοντέλα των οίκων ωρολογοποιίας αποδεικνύουν ότι το καφέ είναι το νέο μαύρο.

RADO, Captain Cook Automatic Bronze

Τα καφέ ρολόγια είναι τα νέα μαύραΑρρενωπό και συγχρόνως τέλεια σμιλεμένο, κλασικό αλλά με σύγχρονες λεπτομέρειες, το Captain Cook, το μπρονζέ "διαμάντι" της Rado, είναι το ρολόι των αντιθέσεων. Εντυπωσιακά ανθεκτικό χάρη στον μηχανισμό ETA C07 ελβετικής κατασκευής που προσφέρει μέχρι 80 ώρες ενέργεια απόλυτης ακρίβειας και εξίσου δυναμικό στην όψη, λόγω της μπρονζέ στεφάνης με ενθέσεις από high-tech ceramic, το ρολόι αυτό ήρθε από το παρελθόν για να καθορίσει το μέλλον.

 

 

LONGINES, Spirit

LONGINESΣυνδέοντας την ιστορία με την καινοτομία, η Longines εναρμονίζεται με το πνεύμα των θρυλικών πρωτοπόρων, που την εμπιστεύτηκαν και μαζί της ξεπέρασαν τον εαυτό τους, κατακτώντας το αδύνατο, και γοητεύει με το μοντέλο Spirit. Διαθέσιμο με τρεις δείκτες/ ημερολόγιο και διάμετρο 40mm ή 42mm, με ανανεωμένα στοιχεία και έμφαση στο φινίρισμα διάφορων λεπτομερειών, το Spirit επιβεβαιώνει πως ο ουρανός είναι το όριο.

 

 

HAMILTON, Khaki Aviation Converter Auto Chrono

HAMILTONΠαραδοσιακά σχεδιασμένο για τους δαμαστές των αιθέρων και επί του παρόντος αφιερωμένο στους τυχοδιώκτες του globetrotting, το Khaki Aviation Converter είναι ένας συνδυασμός ελβετικής μηχανικής και υπολογισμών υψηλών απαιτήσεων. Ενισχυμένο με μια αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη στην αυτόματη έκδοση των 42mm και ένα ελατήριο ισορροπίας από κράμα Nivachron™, ένα αποκλειστικό νέο υλικό με ανώτερη αντίσταση στα μαγνητικά πεδία, το νέο μοντέλο της Hamilton είναι ένας χρονομετρητής "θεϊκής" ακρίβειας.

 

 

TISSOT, Heritage Navigator Chrono Auto 1973

TISSOT BROWN WATCHΑναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής κληρονομιάς και της συνεργασίας που ενώνει την Tissot με την αγωνιστική ομάδα vintage οχημάτων "Kessel Classics", το Heritage Navigator Chrono Auto 1973 της Tissot καθρεφτίζει στο καντράν του τη νέο-vintage φιλοσοφία. Με ύψος 46,6mm και 43mm πλάτος, μια ταχυμετρική κλίμακα στην άκρη του καντράν που φτάνει μέχρι τα 500 χλμ./ώρα και το τρυπητό λουράκι που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αυτό το μοντέλο περνά πρώτο τη γραμμή τερματισμού της αγωνιστικής κομψότητας.

TAG HEUER, Carrera Automatic Calibre 16

TAG HEUERΣπορ, δυναμικό και υψηλών απαιτήσεων, το νέο Carrera της Tag Heuer ενισχυμένο με τη "μηχανή" αυτόματης κίνησης Calibre 16 καλλιεργεί βαθιές ρίζες στην αυτοκίνηση και τη μηχανοκίνηση. Με μια επιβλητική κεραμική στεφάνη ταχυμετρικής κλίμακας και τρεις λευκούς μετρητές σε διάταξη 6-9-12, οι οποίοι ξεπροβάλλουν από το μπλε καντράν που φιλοξενεί μία ολόλευκη κλίμακα 60 δευτερολέπτων στην περιφέρειά του, το νέο μοντέλο της Carrera σειράς σχεδιάστηκε για τους gentlemen της ασφάλτου.

Οι θερμές αποχρώσεις του καφέ εναρμονίζονται με τη φθινοπωρινή διάθεση και τα ρολόγια με καφέ λουράκι αποδίδουν στο στυλ της νέας σεζόν μια vintage χροιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.