Ένα ιδιαίτερο Rolex για τον καρπό του Roger Federer

Από ροζ χρυσό 18 καρατίων και με πράσινο καντράν, το Oyster Perpetual του Roger Federer είναι το Rolex των ονείρων μας.

Ο Roger Federer διαθέτει μία συλλογή την οποία ονειρεύονται όλοι οι άντρες που αγαπούν τα κλασικά ρολόγια. Ανάμεσα σε όλους τους χρονογράφους του, βέβαια, ξεχωρίζουν εκείνοι που φέρουν την υπογραφή της Rolex. Όχι μόνο γιατί ο διάσημος τενίστας είναι ambassador του συγκεκριμένου οίκου υψηλής ωρολογοποιίας, αλλά και διότι είναι συλλέκτης κάποιων από των καλύτερων μοντέλων του.

Έτσι εξηγείται, άλλωστε, και το ότι κάθε φορά που σηκώνει ένα κύπελλο, βλέπουμε στον καρπό του, μεταξύ άλλων, ένα Oyster Perpetual Datejust II, ένα GMT-Master ή ένα Sky Dweller. Και οι διαθέσιμες επιλογές του δεν τελειώνουν εκεί.

Η στιλάτη επιστροφή στα τερέν

Ατυχώς, ο Roger Federer αναγκάστηκε να μείνει εκτός τερέν για έναν περίπου χρόνο, εξαιτίας μίας χειρουργικής επέμβασης που έκανε στο γόνατό του, αλλά η επιστροφή του στο ATP 250 στην Ντόχα σήμανε το comeback του, τόσο στα πρωταθλήματα του τένις όσο και σε εκείνα των αντρών με στυλ.

Για αυτή την πολύ σπέσιαλ περίσταση, κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου του, ο ζωντανός θρύλος του τένις πέρασε στον καρπό του ένα Rolex Oyster Perpetual Day-Date 40 σε ροζ χρυσό με πράσινο καντράν, ένα κλασικό μοντέλο σε έναν ασυνήθιστο συνδυασμό.

Τα χαρακτηριστικά του χρονογράφου

Το υπ’ αριθμόν 228235 μοντέλο είναι ελαφρώς πιο ογκώδες από το κανονικό, με κάσα 40 χιλιοστών με ραβδωτή στεφάνη και ροζ επιχρύσωμα 18 καρατίων.

Ένα ιδιαίτερο Rolex για τον καρπό του Roger FedererRolex

Διαθέτει κρύσταλλο ζαφειριού, μηχανισμό 3255 κατασκευασμένο in-house από τη Rolex και αυτόματη μηχανή περιέλιξης κίνησης, ενώ παραμένει υδατοστεγής σε βάθος 100 μέτρων και παρέχει 70 ώρες αυτονομίας. Με άλλα λόγια, είναι το τέλειο ρολόι για να συνοδεύσει τους πιο μεγάλους σε διάρκεια και έντονους αγώνες τένις.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, ένα τέτοιο ιδιαίτερο ρολόι δεν μπορεί παρά να έχει και μία ανάλογη τιμή. Αν σε ενδιαφέρει να το αποκτήσεις, καλό είναι να γνωρίζεις ότι κοστίζει περίπου 37.300 Ευρώ. Ακόμα και αν δεν συνάδει με το δικό σου budget, πάντως, είναι ό,τι πρέπει για αυτό ενός από τους καλύτερους τενίστες της ιστορίας.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.