H Swatch τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Με δύο special edition σχέδια SwatchxYou.

Ελευθερία και Δημιουργικότητα: Συμμετέχοντας στον εορτασμό της επετείου 200 χρόνων από τον αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, η Swatch παρουσιάζει δύο special edition σχέδια SwatchxYou, τα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και "Liberty", με την υπογραφή του Έλληνα δημιουργικού graphic designer Παναγιώτη Γ. Φώτου.

Σύμβολα της δόξας και η λέξη "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" αποτελούν πηγή έμπνευσης και δίνουν όνομα στο πρώτο από τα δύο σχέδια. Η αίσθηση της γιορτής ενισχύεται από τις τιμητικές δάφνες να μπλέκονται με τα γράμματα της λέξης ελευθερία, από τα εορταστικά σημαιάκια αλλά και από την επίσημη εορταστική φορεσιά των τσολιάδων που δεσπόζουν στο κέντρο αυτού του πολύχρωμου έργου.

H Swatch τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Ο συνδυασμός της παραδοσιακής τεχνικής χρωματισμού που χρησιμοποιούνταν στις γκραβούρες της εποχής συναντά το σύγχρονο, φωτεινά χρωματιστό pop ύφος, χαρακτηριστικό του DNA της Swatch! Σε αυτόν τον καμβά μοναδική πρωταγωνίστρια είναι η φιγούρα της
Ελευθερίας, όπως ενσαρκώνεται στη μορφή ενός νεαρού

κοριτσιού. Φορώντας στο κεφάλι το δάφνινο στεφάνι, κρατώντας δοξαστικά φύλλα δάφνης, ενδεδυμένη με παραδοσιακή γιορτινή φορεσιά και με γυμνά πέλματα που πατούν απευθείας το ελληνικό χώμα, έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με μια αισιοδοξία χαρακτηριστική της φύσης του Έλληνα. Η λέξη "Ελευθερία" καθώς και οι χρονολογίες 1821 -2021 σε διάφορα σημεία του καμβά λειτουργούν ως κορωνίδα υπογραμμίζοντας τον επετειακό χαρακτήρα του σχεδίου.

SWATCH ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 3
SWATCH ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 4
SWATCH ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 4

Η Ελλάδα γιορτάζει την Ελευθερία, μια έννοια τόσο αδιαπραγμάτευτα απαραίτητη διαχρονικά αλλά και τόσο μοναδική για τον καθένα μας.

H Swatch γιορτάζει μαζί με την Ελλάδα, τη χώρα η οποία σκόρπισε το φως της ιστορίας και του πολιτισμού της στα πέρατα του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.