Τα μαύρα ρολόγια που θα χαρίσουν κύρος στην εμφάνισή σου

4 επιλογές για να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα το στυλ σου.

Από τον άντρα που απλά προσέχει το στυλ του μέχρι τον πραγματικό λάτρη των ρολογιών, όλοι συμφωνούν ότι το sleek μαύρο ρολόι είναι ένα άκρως επιθυμητό αξεσουάρ, που διέπεται από ξεκάθαρους κανόνες design, ενώ παραμένει μυστηριώδες και εντυπωσιακό.

Είτε λοιπόν χρειάζεσαι κάτι σοφιστικέ, είτε κάτι πιο μοντέρνο αλλά ταυτοχρόνως στιβαρό, εδώ θα βρεις σίγουρα το ρολόι που θα σε συνοδέψει.

Chopard - L.U.C XPS 1860 Officer

Τα μαύρα ρολόγια που θα χαρίσουν κύρος στην εμφάνισή σου

Για εκείνους που προτιμούν τις επίσημες εμφανίσεις και εκτιμούν τις λεπτομέρειες σχεδιασμού το νέο L.U.C XPS 1860 Officer είναι η καλύτερη επιλογή. Το κομψό μοντέλο της Chopard παραμένει πιστό στην παράδοση της σειράς ρολογιών L.U.C XPS με το σοφιστικέ σχεδιασμό και το guilloché καντράν. Το εν λόγω μοτίβο της κερήθρας που κοσμεί το καντράν εμφανίζεται και στο καπάκι της κάσας, το οποίο ανοίγει με ένα ελαφρύ πάτημα της κορόνας και σε γωνία 90º αποκαλύπτοντας το μηχανισμό και την κάσα από κρύσταλλο ζαφείρι. Από λευκόχρυσο 18Κ και με πάχος μόλις 7,7 χλστ., το ρολόι αυτό είναι ένα πραγματικό κόσμημα.

TAG Heuer - Carrera Calibre 16 Day-Date

TAG HEUER ΡΟΛΟΪ

Η TAG Heuer παρουσιάζει έναν αυθεντικό αυτόματο αγωνιστικό χρονογράφο της σειράς Carrera με διάμετρο 43 χλστ., κάσα από γυαλισμένο ατσάλι και δερμάτινο κροκό λουράκι. Σχεδιαστικά κινείται στο μεταίχμιο μεταξύ σπορ και σοφιστικέ, είναι δηλαδή ένα ρολόι κατάλληλο για μια casual, αλλά επιμελημένη καθημερινή εμφάνιση. Αν ταξιδεύεις συχνά, θα σε διευκολύνει με την ένδειξη ημερομηνίας και ημέρας στο 3. Προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επίστρωση και είναι αδιάβροχο σε βάθος 100 μ.

Tissot - Gentleman Swissmatic

TISSOT ΡΟΛΟΪ

Με διάμετρο 44 χλστ., αντίθεση μεταξύ των γυαλιστερών και των σατινέ στοιχείων και την εναλλαγή μοτίβων στο καντράν, το Tissot Gentleman συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με τις σπορ λεπτομέρειες. Οι αραβικές ενδείξεις ενισχύουν τη μοντέρνα και φρέσκια εικόνα του, ενώ η κάσα του έχει στιβαρό χαρακτήρα χάρη στα μακριά πτερύγια με τις καθαρές γραμμές και την οδοντωτή στεφάνη. H πραγματική καινοτομία όμως βρίσκεται στον πυρήνα του ρολογιού με το μηχανισμό Swissmatic και το επιπλέον ατού της αυτονομίας μέχρι 3 μέρες.

Tudor - Heritage Black Bay Dark

TUDOR ΡΟΛΟΪ

Είναι μεν καταδυτικό και αδιάβροχο στα 200 μ., αλλά έχει ντυθεί total black για επίσημες εμφανίσεις. To Heritage Black Bay Dark της Tudor αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή και είναι εμπνευσμένο από ιστορικά μοντέλα της Tudor: η βιδωτή κορόνα προέρχεται από το Big Crown μοντέλο του 1958, ενώ οι δείκτες (γνωστοί ως snowflake) παραπέμπουν στα ’70s ρολόγια της Tudor για το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό. Διατίθεται με μπρασελέ ή με παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι, αλλά κάθε συσκευασία περιλαμβάνει κι ένα μαύρο υφασμάτινο λουράκι.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα