Ακολουθώντας το δρόμο του Oris ProPilot X Caliber 400 Laser

Η Oris δημιούργησε ένα ρολόι - σύμβολο καινοτομίας και ανεξαρτησίας, με μία πρωτοποριακή τεχνική για την ελβετική μηχανική ωρολογοποιία.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2023

"Ένα ρολόι δείχνει την ώρα". Αυτή είναι μία πολύ απλοϊκή και, αναμφίβολα, ελλιπής περιγραφή της λειτουργίας και της χρηστικότητας ενός ρολογιού. Στην πραγματικότητα, αυτό το ντελικάτο κόσμημα κάνει πολλά περισσότερα για τον άνδρα και την αισθητική του, από το να δείχνει απλώς την ώρα. Ενδεικτικά, το ρολόι ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση και εναρμονίζεται με κάθε dress code, αποτελεί σύμβολο διαχρονικής κομψότητας και στην περίπτωση του Oris ProPilot X Caliber 400 Laser, λειτουργεί ως "πυξίδα" προς την ανεξαρτησία και την καινοτομία.

Ακολουθώντας το δρόμο του Oris ProPilot X Caliber 400 Laser

Έχοντας αυτές τις αξίες βαθιά χαραγμένες στο DNA της, η Oris δημιούργησε ένα μοναδικό ρολόι υψηλής αισθητικής που τις αντικατοπτρίζει στο 100%. Το ProPilot X Caliber 400 Laser αποτελεί την τελευταία τεχνολογία αιχμής της εντυπωσιακής σειράς, έχοντας πάρει μορφή μέσα από τη συνεργασία του brand με το ETH Zürich, ένα από τα πιο διάσημα τεχνικά πανεπιστήμια του κόσμου, αλλά και με ορισμένα ερευνητικά ιδρύματα. 

oris

Το απόλυτα σύγχρονο και ιδιαίτερο σχέδιο αυτού του ρολογιού το καθιστούν ιδανικό για τον δυναμικό άνδρα που θέλει να χαράσσει τη δική του πορεία, να μη μοιάζει με κανέναν άλλον- όπως ακριβώς και το ProPilot X Caliber 400 Laser.

Αποκορύφωμα αυτού, το καντράν του, το οποίο παράγεται χρησιμοποιώντας μια καινοτόμα τεχνική ακόμα και για την ελβετική μηχανική ωρολογοποιία. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό καντράν επεξεργασμένο με λέιζερ, το οποίο καθώς κινείται, αλλάζει χρώμα, από μπλε σε πράσινο και από πράσινο σε βιολετί, όπως το χρώμα στα ιριδίζοντα σκαθάρια, χαρίζοντας έτσι ένα εκπληκτικό εφέ ουράνιου τόξου.

oris

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για αυτό το τόσο ξεχωριστό ρολόι, ωστόσο, ο άνθρωπος που επέβλεψε τη διαδικασία δημιουργίας του, ο Richard ‘Ipy’ Siegrist έδωσε την πιο ολοκληρωμένη και περιεκτική περιγραφή: Η "τεχνολογική ομορφιά" στην πιο συναρπαστική εκδοχή της και είναι πράγματι αυτό ακριβώς- τίποτα, μα τίποτα, λιγότερο.

*Ανακάλυψέ το στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την
Ελλάδα.

RIST Hellas: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ORIS στην Ελλάδα & την Κύπρο
Εξουσιοδοτημένο Service Center, τηλ. 2310 511 413, www.rist.gr.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.