Η Formula 1 της σύγχρονης ωρολογοποιίας είναι αυτά τα ρολόγια

Μεγάλες επιδόσεις, κομψός σχεδιασμός.

Είναι τα μοντέλα που μπορούν να σε συνοδέψουν στο γύρο του κόσμου, να μετρήσουν το χρόνο που κάνεις στον αγώνα ή να καταγράψουν τις μεγαλύτερες βουτιές. Επιπλέον, έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ξεχωρίζουν τόσο με τα χαρακτηριστικά όσο και με την εμφάνισή τους.

TISSOT - V8 Alpine Special Edition

Η Formula 1 της σύγχρονης ωρολογοποιίας είναι αυτά τα ρολόγια

H συνεργασία τους ξεκίνησε το 1973, όταν το θρυλικό αυτοκίνητο Alpine A110 έκανε μια επική νίκη στο Ράλι του Μόντε Κάρλο. Σήμερα η Tissot αποτίει φόρο τιμής στο νέο Alpine A110 με το V8 Alpine Special Edition, που συνδυάζει τη vintage αισθητική με τις σύγχρονες πινελιές. Χαρακτηριστικό είναι το μπλε χρώμα στη στεφάνη και στους χρονογράφους, ενώ οι τρύπες στο λουράκι ενισχύουν την αγωνιστική του εικόνα, καθώς παραπέμπουν σε τιμόνι οχημάτων περασμένων εποχών. Διαθέτει ατσάλινη κάσα 316L και είναι αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar.

TUDOR - Pelagos

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Το χρώμα του καντράν του, το απόλυτο μπλε του ωκεανού, είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς ότι το ρολόι αυτό της Tudor έχει άμεση σχέση με τη θάλασσα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και αδιάβροχο στα 500 μ. βάθος, ενώ η ονομασία του είναι εντελώς καλοκαιρινή: Pelagos. Το μοντέλο διαθέτει κάσα 42 χλστ. από τιτάνιο και κεραμική μπλε στεφάνη με διαβαθμίσεις 60 λεπτών. Το μπρασελέ είναι επίσης από τιτάνιο και έχει σύστημα επιμήκυνσης και κλείδωμα ασφαλείας, πολύ χρήσιμο για συνθήκες κατάδυσης.

TAG HEUER - Formula 1

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Κλασικό, στιβαρό και αναμφίβολα σε αγωνιστικό στυλ, αφού προέρχεται από τη σειρά Formula 1 της Tag Heuer, το μοντέλο αυτό απευθύνεται ξεκάθαρα στους λάτρεις του σπορ στυλ. Οι ενδείξεις στη στεφάνη είναι μεγάλες και ευανάγνωστες, ενώ οι λεπτές κόκκινες πινελιές αναδεικνύουν την ένταση του μαύρου καντράν με τους χρονογράφους σε λευκό. Έχει το ιδανικό μέγεθος των 43 χλστ., διαθέτει στεφάνη αλουμινίου με ένδειξη ταχυμέτρου και χρονογράφο quartz από ατσάλι και είναι αδιάβροχο στα 200 μ.

CHOPARD - Mille Miglia Racing Colours

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Για να γιορτάσει την 30ή της επέτειο συνεργασίας με το Mille Miglia, η Chopard παρουσιάζει μια νέα συλλογή με πέντε ρολόγια σε αποχρώσεις των αγώνων της διάσημης διαδρομής, που έχει ονομαστεί "La corsa più bella del mondo" (Η πιο ωραία κούρσα του κόσμου). Τα εθνικά χρώματα στους αγώνες ταχύτητας άρχισαν να αποδίδονται τη δεκαετία του 1910 προκειμένου να αναγνωρίζεται η εθνικότητα του εκάστοτε οδηγού. Αυτό το υπέροχο ζωηρό κίτρινο ανήκει στο Βέλγιο, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει πέντε αποχρώσεις, με περιορισμένη κυκλοφορία μόλις 300 τεμαχίων ανά χρώμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.