Αυτοί είναι οι πιο κομψοί χρονογράφοι του 2018

Ακρίβεια στη μέτρηση του χρόνου, φινέτσα στον καρπό σου.

O παλιός χρόνος έφυγε κι ο νέος ήδη φέρνει μεγάλες αλλαγές. Για να είσαι πάντα συγχρονισμένος με την εποχή σου, ένας σοφιστικέ χρονογράφος είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Tudor - Heritage Black Bay Chrono

Αυτοί είναι οι πιο κομψοί χρονογράφοι του 2018

Διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές της συλλογής Black Bay, διαθέτει κάσα από ατσάλι, διαμέτρου 41 χλστ., και ταχυμετρικές διαβαθμίσεις στη στεφάνη, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε με το Petite Aiguille στο Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2017. Ο νέος χρονογράφος Heritage Black Bay Chrono συνδυάζει την ιστορία της Tudor στα καταδυτικά ρολόγια με τις απαιτήσεις για ακρίβεια στις πίστες ταχύτητας. Από το 1970, που πρωτοπαρουσίασε τον Price Oysterdate Chronograph, η Tudor διατηρεί στενούς δεσμούς με τον κόσμο των αγώνων ταχύτητας, γι’ αυτό το Heritage Black Bay Chrono είναι εξοπλισμένο με το νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5813, που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών.

Chopard - Mille Miglia Classic XL

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ

Ως αυτοκινητιστικός αγώνας το Mille Miglia έκλεισε φέτος τα 90 του χρόνια και ως ιστορικός συνεργάτης του η Chopard παρουσίασε το Mille Miglia Classic XL 90th Anniversary Limited Edition. Η κάσα από ροζ χρυσό, η κίνηση χρονογράφου L.U.C και οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες το καθιστούν το πιο εκλεπτυσμένο Mille Miglia. Σχεδιαστικά παραπέμπει στα θρυλικά αυτοκίνητα που έχουν συμμετάσχει στους αγώνες, και συγκεκριμένα στο καμπυλωτό design της Ferrari 250 GTO, στις σφριγηλές γραμμές της Alfa Romeo 6C, στον αισθησιασμό της Aston Martin, στην ποιότητα της Porsche 550 RS, ώστε να διακρίνεται για το ιδιαίτερα αρρενωπό και πολυτελές στυλ του.

Omega - Speedmaster Racing

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την αγωνιστική κληρονομιά της σειράς Speedmaster στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, το νέο αυτόματο Speedmaster Racing της Omega σηματοδοτεί την επιστροφή του εμβληματικού αγωνιστικού καντράν. Διαθέτει κάσα από Sedna χρυσό 18Κ, μπλε καντράν, μπλε κεραμική στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα από Omega Ceragold και ασορτί μπλε δερμάτινο λουράκι. Η κάσα των 44,25 χλστ. είναι πιο μικρή απ’ ό,τι στις προηγούμενες εκδόσεις, ενώ τα υποκαντράν έχουν μεγαλώσει ελαφρά για να προσφέρουν καλύτερη αναγνωσιμότητα. Ο μηχανισμός λειτουργίας 9901 φέρει την πιστοποίηση Master chronometer.

Tag Heuer - Aquaracer 300M 43 mm

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ
​​​​​​​

Το 1892 o Edouard Heuer κατέθεσε την πρώτη πατέντα στην ιστορία της ωρολογοποιίας για μια κάσα που δε θα τη διαπερνούσε το νερό. Η επιτυχία του ήταν άμεση και έκτοτε το Aquaracer έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της Tag Heuer. Στην πρόσφατη έκδοση διατηρεί τα βασικά του χαρακτηριστικά, αλλά διαθέτει στεφάνη από αλουμίνιο (αντί της κεραμικής), quartz μηχανισμό και υψηλή ποιότητα στο φινίρισμα. Η στεφάνη περιστρέφεται προς τη μία μόνο κατεύθυνση, ενώ οι μεγάλες φωσφορίζουσες ενδείξεις προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα στις καταδύσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.