Τα είδη ρολογιών που κάθε αντρική συλλογή πρέπει να διαθέτει

Τέσσερα μοντέλα για να χτίσεις την ιδανική γκαρνταρόμπα ρολογιών.

Γράφει: Ο Λεπτολόγος 02 Φεβρουαρίου 2019

Δύο πράγματα που όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε παραπάνω είναι το στυλ και ο χρόνος. Γι' αυτό το λόγο, το να έχει κανείς ένα ρολόι για κάθε περίσταση είναι η καλύτερη επιβράβευση.

Για τον πρωτάρη, η συλλογή ρολογιών μοιάζει πολύ δύσκολη, άρα αξίζει να κάνεις πρώτα μια online αναζήτηση. Αναλογίσου λοιπόν ποια χρώματα, στυλ και λειτουργίες προτιμάς, αλλά τσέκαρε κι όλα τα ρούχα που κρέμονται στη ντουλάπα σου.

Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε τέσσερα ρολόγια που κάθε άντρας πρέπει να έχει στη συλλογή του και τα οποία συνδυάζονται κομψά με μια επιμελημένη γκαρνταρόμπα, καλύπτοντας από επίσημα και casual, μέχρι επαγγελματικά και σπορ σύνολα.

Το μίνιμαλ

Τα είδη ρολογιών που κάθε αντρική συλλογή πρέπει να διαθέτει

Απλό, λιτό και τόσο ουσιαστικό που εκφράζει άριστα το σύγχρονο μινιμαλισμό. Αυτό που το καθορίζει είναι το αφαιρετικό μαύρο καντράν, οι δείκτες που σχεδόν "σβήνουν" πάνω στο φόντο, οι απλές αριθμητικές ενδείξεις και voilà, αυτό ήταν.

Το μεγαλύτερο μπόνους ενός τόσο sleek σχεδίου είναι ότι σου υπενθυμίζει ότι έχει έναν και μοναδικό στόχο: να σου δείχνει την ώρα, χωρίς να χάνει στο ελάχιστο από στυλ.

Ο χρονογράφος

ΕΙΔΗ ΡΟΛΟΓΙΑ

Η υψηλή ωρολογοποιία πάντα διαθέτει έναν χρονογράφο στις συλλογές της, αφού είναι ένα ποιοτικό σχέδιο που ξεχωρίζει λόγω της χρονομετρικής του λειτουργίας και μπορεί να μετρήσει από λεπτά μέχρι ολόκληρη ημέρα.

Οφείλει τη φήμη του σε αυτή τη λειτουργία και γι' αυτό συχνά το βλέπουμε σε αγώνες ταχύτητας μέχρι ταξίδια στο φεγγάρι, ενώ έχει εξελιχθεί και σε εμβληματικό σχέδιο πολλών οίκων.

Το επίσημο

ΕΙΔΗ ΡΟΛΟΓΙΑ

Εδώ, η περίσταση απαιτεί να φορέσεις τα καλά σου. Συνεπώς, ο καρπός σου αξίζει ένα σοφιστικέ σχέδιο, που να συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, να έχει διακριτικές ενδείξεις και να συνδυάζει το ασήμι με το χρυσό.

Το casual

ΕΙΔΗ ΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καθημερινότητά σου θέλεις ένα ρολόι που να είναι casual για να σε εξυπηρετεί, αλλά να διαθέτει κομψό σχεδιασμό και να εκπέμπει κύρος. Προσωπικά, μας αρέσει το καφέ δερμάτινο λουράκι περισσότερο από ένα μεταλλικό μπρασελέ, γιατί ταιριάζει πιο ωραία με το τζιν και ένα πουλόβερ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα