3 ρολόγια με βαριά υπογραφή που αντέχουν στο χρόνο

Και γράφουν ιστορία στον καρπό σου.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 04 Φεβρουαρίου 2020

Το ρολόι είναι το μοναδικό αντικείμενο που δε φοβάται το χρόνο που περνάει. Μπορεί να έχει ρετρό αναφορές, να βασίζεται σε κλασικό σχεδιασμό ή να είναι εξαιρετικά καινούριο και με δυναμική που υπόσχεται ότι θα το θυμόμαστε και θα το φοράμε για χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που να παραμένει το ίδιο για χρόνια, να το φοράς ξανά και ξανά κάθε μέρα, αλλά να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, να συνεχίζει να έχει μια άψογη εμφάνιση και να δείχνει πάντα στη μόδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία: μόνο το ρολόι τα καταφέρνει. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ένα ρολόι με βαρύτιμη υπογραφή ενδέχεται να έχει μεγαλύτερη αξία στο μέλλον. Αυτό θα πει επένδυση.

Tudor - Heritage Black Bay 41

3 ρολόγια με βαριά υπογραφή που αντέχουν στο χρόνο

Η κάσα του είναι αρκετά μεγάλη, στα 41 χλστ., αλλά σε προφίλ παραμένει πολύ λεπτό και κομψό. Ο λόγος για το Black Bay 41 με τη λεία στεφάνη από ατσάλι και τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος με αυτονομία 38 ωρών. Ως ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο περιζήτητα μοντέλα του οίκου, αναμφίβολα μπορεί να "ντυθεί" με διαφορετικά λουράκια και να παραμένει κομψό. Γι’ αυτόν το λόγο διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με δερμάτινο λουράκι, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει και υφασμάτινο λουράκι στο μιλιτέρ στυλ του καμουφλάζ.

Tissot - T-Race MotoGP 2018 Limited Edition

ΡΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τολμηρό, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις μηχανές, το T-Race MotoGP, στην περιορισμένη έκδοση των 8.888 τεμαχίων, φέρει τα χρώματα του MotoGP και της Tissot με ένα κατάμαυρο look και εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες. Με κάσα στα 43 χλστ., από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, με επικάλυψη από ροζ χρυσό και μαύρο PVD, έχει καντράν εμπνευσμένο από τον πίνακα οργάνων των μοτοσικλετών, ενώ διατίθεται σε κουτί με σχήμα κράνους. Ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των δύο τροχών που αναζητούν ένα συλλεκτικό κομμάτι.

Rado - HyperChrome Captain Cook

ΡΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ρετρό αναβίωση από την ελβετική Rado, η οποία επανακυκλοφορεί τη vintage συλλογή της δεκαετίας του ’60, την Captain Cook, σε περιορισμένο αριθμό 1.962 τεμαχίων. Η ονομασία προέρχεται από το Βρετανό εξερευνητή του 18ου αιώνα Captain James Cook, ο οποίος χαρτογράφησε τον Ειρηνικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν το ρολόι να χαρακτηρίζεται από τολμηρά στοιχεία, όπως υπερμεγέθεις ενδείξεις, δείκτες σε σχήμα βέλους και μια περιστρεφόμενη στεφάνη από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα