Η Porsche Design τιμά την 70η της επέτειο με ένα ρολόι-φόρο τιμής στην ιστορία της

Το άκρως πολυτελές σχέδιο κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 11 Ιουλίου 2018

Τα τελευταία 70 χρόνια, η Porsche είναι συνώνυμη με την πολυτέλεια και την ποιότητα. Έτσι, μόνο παράλογο δεν είναι για την Porsche Design να σχεδιάζει ρολόγια ακολουθώντας τις ίδιες αρχές.

Η εταιρεία για να τιμήσει την 70η της επέτειο, καθώς και την επικείμενη Rennsport Reunion - το event οπού συγκεντρώνονται όλα τα σημαντικά αγωνιστικά οχήματα της Porsche για έναν εντυπωσιακό αγώνα - η Porsche το γιορτάζει με ένα νέο ρολόι περιορισμένης κυκλοφορίας, σε ένα άκρως αναγνωρίσιμο και αγωνιστικό στυλ. Σίγουρα δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι σχεδιαστικά και κατασκευαστικά, είναι το απαύγασμα της πολυτέλειας και της ποιότητας.

Η Porsche Design τιμά την 70η της επέτειο με ένα ρολόι-φόρο τιμής στην ιστορία τηςΤο νέο σχέδιο ονομάζεται Chronotimer Rennsport Reunion VI. Κυκλοφορεί σε 70 τεμάχια, ένας αριθμός που αντανακλά την 70η επέτειο της φίρμας, και μπορείτε από τώρα να βάλετε το όνομά σας σε λίστα αναμονής, αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε €6.796. Η αποστολή τους θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, με την εκκίνηση του Rennsport Reunion.

Ο φετινός αγώνας θα λάβει χώρα μεταξύ 27 και 30 Σεπτεμβρίου στο Monterey των ΗΠΑ, τιμώντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2001 για τους λάτρεις του ιστορικού αμαξιού.

Στο παρελθόν, η Porsche Design είχε κατασκευάσει ένα ρολόι αξίας €11.082 το οποίο όμως, πωλούνταν μόνο μαζί με την Porsche 911 Turbo Exclusive Series Coupe των €220.000. Ευτυχώς, το νέο σχέδιο μπορούμε να το απολαύσουμε και χωρίς την Porsche.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

6 από τα ρολόγια που φορούν τα αστέρια του Μουντιάλ

Ποια σχέδια προτιμούν οι Mbappé, Kane και οι υπόλοιποι.

Το πιο ακριβό ρολόι που έχει δημοπρατηθεί ποτέ

Μας τρέξανε τα σάλια για το Patek Philippe ref.1518.