4 ρολόγια που αντέχουν στη θάλασσα και στον ήλιο

Μοντέλα για καλοκαιρινές περιπέτειες.

Δεν είναι ότι χρειάζεσαι ένα ρολόι που θα σου λέει μόνο την ώρα, αλλά ένα ρολόι που αντέχει στη θάλασσα και στον ήλιο, που δεν κινδυνεύει από το νερό και το αντηλιακό, που αν το θεωρήσει παιχνίδι το παιδί σου, δε θα σ’ το καταστρέψει. Παράλληλα, όταν βγεις το βράδυ, θέλεις να δείχνει ωραίο και όχι ταλαιπωρημένο, όσα κι αν έχει υποστεί. Γιατί τα καλύτερα ρολόγια δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά και ανθεκτικά και εμφανίσιμα, ώστε να σε απαλλάξουν από περιττά άγχη και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις ανενόχλητος τις διακοπές σου.

4 ρολόγια που αντέχουν στη θάλασσα και στον ήλιοLONGINES - HydroConquest

Η συλλογή HydroConquest της Longines περιλαμβάνει ρολόγια αδιάβροχα σε βάθος 300 μ., με στεφάνη μονής κατεύθυνσης, βιδωτή προς τα κάτω κορόνα και καπάκι κάσας, προστατευτικό της κορόνας και διπλά αναδιπλούμενη μπούκλα ασφαλείας με ενσωματωμένη επέκταση για καταδύσεις. Στη στεφάνη των νέων μοντέλων HydroConquest έχει προστεθεί καινοτόμο κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, το οποίο ταιριάζει με το χρώμα του καντράν, αλλά και με το εκσυγχρονισμένο design και την αθλητική γραμμή της συλλογής. Διατίθενται με κάσα 41 και 43 χλστ.

ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙTAG HEUER - Aquaracer 300M

Γερό και ανθεκτικό σε βάθος 300 μ., το Aquaracer είναι το εμβληματικό ρολόι της Tag Heuer που είναι εμπνευσμένο από την έλξη που ασκεί ο βυθός της θάλασσας. Έχει στεφάνη που περιστρέφεται προς τη μία μόνο μεριά, ενώ χάρη στις δώδεκα πλευρές της, τη βιδωτή κορόνα, τις μεγάλες ενδείξεις που φωσφορίζουν για βελτιωμένη ορατότητα στις καταδύσεις και τη βιδωτή πλάτη της κάσας με εγχαραγμένο το κράνος του δύτη, αποτελεί ένα άμεσα αναγνωρίσιμο μοντέλο. Διαθέτει μηχανισμό quartz, κάσα με διάμετρο 43 χλστ., πλάκα σε μπλε χρώμα και κρύσταλλο από ζαφείρι. Το μπλε λουράκι είναι από καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας.

ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙTAG HEUER - Formula 1

Μια ματιά πείθει τον καθένα ότι το Formula 1 της Tag Heuer είναι ένα σοβαρό και δυναμικό μοντέλο. Κατάμαυρο, αλλά με ασημί φόντο και με κόκκινες ραφές στο λουράκι, είναι αναμφίβολα ένα ρολόι "βαρέων βαρών". Διαθέτει κάσα με διάμετρο 43 χλστ., κίνηση με quartz, στεφάνη αλουμινίου με ένδειξη ταχυμέτρου και αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας στο λουράκι και είναι αδιάβροχο σε βάθος 200 μ.

 

ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙTUDOR - Black Bay

Απλότητα και αντοχή είναι ο συνδυασμός που χαρακτηρίζει το σοφιστικέ Black Bay 41 (εκτός από τα 41 χλστ., διατίθεται και με κάσα διαμέτρου 36 ή 32 χλστ.). Λιτό design, φινετσάτες αποχρώσεις και λεία στεφάνη αναδεικνύουν αρμονικά το καντράν στο απίθανο μπλε της θάλασσας. Είναι αδιάβροχο στα 150 μ., ώστε να κάνεις άφοβα βουτιές. Επίσης, διαθέτει αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος, έχει αυτονομία για περίπου 38 ώρες και προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος