Timex και Mr Porter λανσάρουν μια πολυτελή εκδοχή του εξαιρετικά οικονομικού Marlin Watch

Και στυλ και χαμηλή τιμή.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Το Timex Marlin περνάει την καλύτερη του περίοδο. Το κουρδιστό μοντέλο ρολογιού που είναι εμπνευσμένο από τα στυλ του προηγούμενου αιώνα και έκανε το ντεμπούτο του την περσινή χρονιά, κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα best seller.

Μάλιστα, το έχουν υιοθετήσει όλων των ειδών οι λάτρεις των ρολογιών, είτε για βασικό αξεσουάρ, είτε επειδή ενίοτε κυκλοφορεί μοναδικά κομμάτια όπως το κατάμαυρο σχέδιο του Νεοϋορκέζο designer Todd Snyder. Έτσι, ήρθε η ώρα για τα παιδιά από την Timex και το δημοφιλές site Mr Porter, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία νέα μοντέρνα και κλασική πρόταση.

Timex και Mr Porter λανσάρουν μια πολυτελή εκδοχή του εξαιρετικά οικονομικού Marlin WatchΤο νέο special edition μοντέλο από το Mr Porter διαθέτει όλα τα στοιχεία που ανάγουν το Marlin σε ένα τόσο αξιόλογο σχέδιο όπως: η μικρή του διάμετρος στα 34 χιλ., το θολωτό κρύσταλλο και το δερμάτινο λουράκι με υφές - πλέον όμως, έχει μία χρυσή κάσα που το κάνει να δείχνει εξαιρετικά πολυτελές. Αυτό είναι το ρολόι που εύκολα φοράς στο κόκκινο χαλί, όσο και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Γιατί έχουμε ενθουσιαστεί τόσο;  Γιατί ενώ αυτό το σχέδιο μοιάζει σαν να κοστίζει μερικά μύρια, η τιμή του είναι τα 200 δολάρια. Επομένως, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολυτελούς σχεδίου, χωρίς να χρειαστεί να πεινάσετε. Αυτό εννοούν όταν λένε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 

Βέβαια, καθώς τα Marlin τείνουν να ξεπουλάνε σαν τρελά (online και στα ράφια των καταστημάτων), καλό θα ήταν να προχωρήσετε άμεσα σε μια αγορά - κάτι μας λέει ότι ίσα που προλαβαίνετε.

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας εδώ.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα