Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το ρολόι του Tom Hardy από το Venom

Χωρίς τον κίνδυνο να μολυνθείς από έναν εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 04 Οκτωβρίου 2018

Ο Tom Hardy στον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο είναι ο δημοσιογράφος Eddie Brock και μεταμορφώνεται σε Venom, στο φοβερό αυτό τέρας της Marvel - η ταινία ανοίγει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το Venom πέρα από το εξαιρετικό επιτελείο, διαθέτει ήδη έναν τεράστιο αριθμό από πιστούς θαυμαστές, βοήθησε πολύ σε αυτό και το τρομακτικό trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Αν και κόμιξ, το ένα πράγμα που μπορούμε εύκολα να θαυμάσουμε σε αυτόν είναι το ρολόι του. Το U-2/51-JET είναι ένα κλασσικό ρολόι αεροπόρου από την Βρετανική φίρμα Bremont και διατίθεται πλέον στο κοινό, αφού το brand επαναλανσάρει, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, το σχέδιο που πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το ρολόι του Tom Hardy από το Venom

Το ρολόι διαθέτει ατσάλινους ευμεγέθεις δείκτες καθώς και στοιχεία σχεδιασμού δανεισμένα από την Βρετανική Βασιλική Αεροπορία. Επιπλέον, και η τιμή του είναι σχετικά χαμηλή για ένα limited edition κομμάτι πολυτελούς κατασκευής. Το ρολόι πωλείται για £3,995 (που σε όρους πολυτελούς ωρολογοποιίας είναι μια πολύ προσιτή τιμή).

Αν είναι στο budget σου, βιάσου αφού ενδέχεται να ξεπουλήσει πολύ γρήγορα. Το βρίσκεις εδώ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Daniel Craig βουτά στα βαθιά για την Omega

Το Seamaster Professional Diver 300M γιορτάζει τα 25 του χρόνια και η νέα συλλογή αποθεώνει την εντυπωσιακή ιστορία του.