4 smart casual ρολόγια για το φθινόπωρο

Μοντέλα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς συνδυάζουν τις σοφιστικέ πινελιές με το χαλαρό στυλ.

Στην αρχή του φθινοπώρου, νιώθουμε πάντα σαν να ξεκινά μια νέα χρονιά –είναι ένα σχολικό κατάλοιπο– και γι’ αυτό είμαστε πιο αισιόδοξοι, με νέους στόχους και ανανεωμένη διάθεση. Τα νέα ρολόγια καταφέρνουν να απαντήσουν σ’ αυτό το πνεύμα συνδυάζοντας ένα χαλαρό casual στυλ με πιο σοφιστικέ πινελιές, ώστε να διευκολύνουν το ντύσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Tag Heuer - Carrera

4 smart casual ρολόγια για το φθινόπωροΟ συνδυασμός του μαύρου με το ατσάλι είναι ασυναγώνιστος, διαχρονικός, αρρενωπός, στυλιστικά ασφαλής και οπτικά ελκυστικός. Η γοητεία του πολλαπλασιάζεται με την υπογραφή της Tag Heuer, καθώς η ατσάλινη κάσα των 41 χλστ. κρύβει έναν αυτόματο μηχανισμό Calibre 5, ενώ προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι. Είναι αδιάβροχο στα 100 μ., ενώ το δερμάτινο λουράκι έχει διπλό κούμπωμα ασφαλείας.

Tudor - Black Bay S&G

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΑυτό που κερδίζει το βλέμμα είναι ο απίθανος συνδυασμός του καντράν στο σοφιστικέ χρώμα της σαμπάνιας με το παλαιωμένο μαύρο δερμάτινο λουράκι. Το Black Bay S&G της Tudor είναι αδιάβροχο στα 200 μ. και έχει αυτόματο μηχανισμό με αυτονομία 70 ωρών. Όσον αφορά το μέγεθός του, διαθέτει κάσα διαμέτρου 41 χλστ. με περιστρεφόμενη στεφάνη και διαβαθμίσεις 60 λεπτών.

Tissot - Chemin des Tourelles

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΕίναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο που ονομάστηκε έτσι από μια οδό του Le Locle της Ελβετίας, στην οποία το 1907 χτίστηκε το εργαστήριο της Tissot και όπου εδρεύει ακόμα και σήμερα η εταιρεία. Το Tissot Chemin des Tourelles ξεχωρίζει χάρη στην κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με διαφανές καπάκι και θολωτό αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού αλλά και χάρη στο μηχανισμό Powermatic 80 για 80 ώρες αυτονομία. Διατίθεται με δερμάτινο λουράκι με κούμπωμα πεταλούδας ή με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι 316L.

Longines - Record

ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΗ Record είναι μια συλλογή που εκφράζει άριστα το ύφος της Longines τόσο λόγω της φινετσάτης της αισθητικής όσο και του μηχανισμού που περιλαμβάνει σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου. Τα νέα μοντέλα της συλλογής είναι οι εκδοχές σε ροδί χρυσό ή σε ανοξείδωτο ατσάλι με ροδί χρυσό 18 καρατίων, με πιστοποίηση από το Ελβετικό Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων (COSC). Κυκλοφορούν με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή με μαύρο, καφέ ή μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.