Μερικά από τα καλύτερα αντρικά smartwatches σήμερα

Η τεχνολογία που φοριέται είναι στυλιστικά πολύ προχωρημένη.

Οι Ελβετοί πιουρίστες έκαναν λάθος: τα smartwatches δεν είναι μια περαστική τάση της μόδας. Αντιθέτως εξελίχθηκαν σε ένα διαδεδομένο καθημερινό αξεσουάρ, ενώ αναγνωρίζονται από τον κόσμο της ωρολογοποιίας. 

Υπάρχει, πλέον, μια πολύ μεγάλη γκάμα και αυτό φυσικά φέρνει και τα ανάλογα διλήμματα: τι είναι το αναλογικό "smart optimised” ρολόι και ποια η διαφορά του από ένα εντελώς ψηφιακό καντράν; Ποιο είναι βολικό για το πρωί και ποιο για τις δουλειές; Αυτές τις απαντήσεις κληθήκαμε να απαντήσουμε με την παρακάτω λίστα για τα καλύτερα smartwatches της αγοράς. 

APPLE WATCH SERIES 4 

Ιδανικό για τους λάτρεις του iPhone.

Μερικά από τα καλύτερα αντρικά smartwatches σήμερα

Το Apple Watch είναι το σχέδιο που τα ξεκίνησε όλα. Όταν πρωτολανσαρίστηκε, ο κόσμος της Ελβετικής ωρολογοποιίας ένιωσε τη σεισμική δόνηση - πούλησε 15 εκατομμύρια τεμάχια με το που κυκλοφόρησε. Η φήμη του σίγουρα οφείλεται στο brand name της Apple ωστόσο, πέρα από το marketing, το Series 4 έχει πάμπολλους αισθητήρες και ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα.

Το Apple Watch Series 40mm θα το βρεις στα €459 εδώ.

MONTBLANC SUMMIT SMARTWATCH

Για τους λάτρεις της Ελβετικής ωρολογοποιίας.

2 MONTBLANC

Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις ανάμεσα στο μεγάλο σου παιδί (την Ελβετική παράδοση) και τον cool κολλητό σου (δλδ, την τεχνολογία). Η Montblanc, ένας ιστορικός ευρωπαϊκός οίκος κατάφερε να παντρέψει και τα δύο όταν κυκλοφόρησε το Summit Smartwatch. Έχει εμφάνιση που θυμίζει κλασσικό σχέδιο της Montblanc ωστόσο κρύβει πολλές μοντέρνες πινελιές, όπως τη δυνατότητα να κατεβάζει τραγούδια και να αποδίδει με τρομερή ταχύτητα χάρη στον μεταποιητή Qualcomm Snapdragon 2100. 

Το Summit Smartwatch θα το βρεις στα €980 εδώ.

SAMSUNG GEAR FIT 2 PRO

Για αυτούς που δεν ξεκολλάνε από τη γυμναστική.

3 SAMSUNG

Αν αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα το σώμα σου, τότε θέλεις να μετράς την απόδοσή σου. Και αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με το Samsung Gear Fit 2 Pro. Αυτό το ρολόι αυτόματα αναγνωρίζει και παρακολουθεί όποια μορφή fitness κι αν κάνεις και μάλιστα, χάρη στο ανανεωμένο του design περιλαμβάνει και το αν κολυμπάς σε πισίνα μιας και είναι αδιάβροχο, ενώ μετρά και τις θερμίδες σου. 

Το Gear Fit 2 Pro θα το βρεις στα €175 εδώ.

BREITLING EXOSPACE B55 YACHTING

Αυτό που θα λατρέψει κάθε άντρας της δράσης.

4 BREITLING

Όπως όλα τα σχέδια Breitling, έτσι και το Exospace B55 Yachting - ο πρώτος tech χρονογράφος της εταιρίας - είναι ιδανικό για τους φαν της περιπέτειας. Αν θες να ταξιδέψεις στον Αμαζόνιο, αυτό θα διαλέξεις. Κι αυτό γιατί διαθέτει ψηφιακό διηνεκές ημερολόγιο, δυνατότητα ενημερώσεων και απόλυτο συγχρονισμό με το smartphone σου. 

Το Exospace B55 Yachting θα το βρεις στα €6.600 εδώ.

SKAGEN FALSTER 2

Ιδανικό για τους λάτρεις των απολύτως χρηστικών αντικειμένων.

5 SKAGEN

Το Google είναι ίσως το χρησιμότερο εργαλείο - πόσο δηλαδή αν το κουβαλάς στον καρπό σου. Γι’ αυτό και το Falster 2 της Skagen είναι μια τόσο ευχάριστη λύση στην καθημερινότητα και μάλιστα, έρχεται με εξαιρετικά στυλάτη εμφάνιση. Βέβαια, αυτό που είναι ξεχωριστό είναι το λειτουργικό του σύστημα καθώς το Google Assistant σου παρέχει πλήρη πρόσβαση στα Play and Pay.

Το Falster 2 θα το βρεις στα €329 εδώ.

TAG HEUER CONNECTED

Το ιδανικό σχέδιο "εφ’ όλης της ύλης”.

6 TAG

Θέλεις ένα Ελβετικό ρολόι. Ωραία. Αλλά το θέλεις και "έξυπνο”. Μια χαρά. Αλλά να μην κοστίζει πολλά. ΟΚ, μέχρι εδώ το έχουμε και μάλιστα με το όνομα TAG Heuer Connected. Επειδή είναι ανάμεσα στις πιο διαχρονικές μάρκες, η TAG Heuer άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να γίνει λίγο πιο νεανική κι έτσι, παρότι μοιάζει με κλασσικό μοντέλο της μάρκας, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου smartwatch. 

Το Connected Modular θα το βρεις στα €1.650 εδώ.

MONDAINE HELVETICA MH1B2S20RB

Ιδανικό για όσους θέλουν ένα ρολόι που δεν μοιάζει με smartwatch.

7 MONDAINE

Η τεχνολογία όχι απλώς είναι χρήσιμη, αλλά δεν την αποφεύγεις με τίποτε. Βέβαια, όλοι οι techies είναι συνήθως τόσο κολλημένοι με τον υπολογιστή, που δεν τους νοιάζει τόσο πολύ η αισθητική. Εκεί είναι που η Mondaine τα καταφέρνει καλύτερα απ’ όλους. Το Helvetica MH1B2S20RB παραμένει το πιο μινιμαλιστικό και cool κομμάτι της μάρκας ωστόσο, διαθέτει φοβερή τεχνολογία που συνεργάζεται με το smartphone σου. 

Το Helvetica MH1B2S20RB θα το βρεις στα €794 εδώ.

FOSSIL GEN 4 SMARTWATCH

Γα τους φίλους του κλασσικού.

8 FOSSIL

Λίγα είναι τα smartwatches που ενδείκνυνται για ένα ωραίο καθημερινό στυλ γραφείου. Η Fossil ωστόσο τα κατάφερε με το Gen 4 Smartwatch της. Το στυλ του το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο καφέ δερμάτινο λουράκι του, το οποίο μπορεί να φορεθεί και από τις δύο πλευρές. 

Το Gen 4 Smartwatch θα το βρεις στα €279 εδώ.

ARMANI EXCHANGE HYBRID SMARTWATCH

Για όσους θέλουν κάτι φανταχτερό. 

9 ARMANI

Οι τάσεις είναι ένα περίεργο πράγμα στο χώρο της ωρολογοποιίας. Δεν είναι κάτι καινούριο -άλλωστε, πόσο να πειραματιστεί κανείς σχεδιαστικά με κάτι τόσο λειτουργικό- και γι’ αυτό συχνά επιστρέφουν σε παλαιότερα concept, όπως είναι το Armani Exchange smartwatch. Το Hybrid είναι ένα από τα σχέδια της συλλογής Connected και συνδυάζει δύο σημαντικές τάσεις: το λουράκι Milanese και τα ευμεγέθη μπουτόν, δίνοντας ένα πραγματικά cool αποτέλεσμα.

Το Hybrid Smartwatch θα το βρεις στα €219 εδώ

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα