Τα πιο εντυπωσιακά μαύρα αντρικά ρολόγια

Η σκοτεινή πλευρά έχει ιδιαίτερα ελκυστικό ύφος.

Τα κατάμαυρα ρολόγια λύνουν πολλά στυλιστικά προβήματα. Χάρη στην έντονη μονοχρωμία τους, βρίσκονται στο μεταίχμιο μεταξύ κλασσικού και υπέρ-σύγχρονου, ενώ μπορούν να προσδώσουν μια ιδιαίτερη δυναμική στο καθημερινό ντύσιμο. Παρακάτω έχουμε συλλέξει τα ωραιότερα και πιο πολυτελή ολόμαυρα ρολόγια.

BREITLING

Τα πιο εντυπωσιακά μαύρα αντρικά ρολόγια

Το Superocean, το εμβληματικό σχέδιο της Breitling, είναι ένα περίτεχνο καταδυτικό ρολόι με κατασκευή εντός του εργαστηρίου του οίκου, αλλά και με όλα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να το προτιμούμε: εναλλασσόμενο λουράκι, ενδείξεις χρονομέτρου και στεφάνη που κινείται αμφίπλευρα. 

Θα το βρεις στα €6.850 εδώ.

 

LARSSON & JENNINGS

ρολόι

Να πως είναι να τετραγωνίζεις τον κύκλο με επιτυχία: το LJXII Norse είναι το σχέδιο που εμπνέεται από τα ορθογώνια ρολόγια που ήταν τόσο πετυχημένα τη δεκαετία του '70, αλλά τα ανανεώνει με ένα ολόμαυρο εντυπωσιακό στυλ.

Θα το βρεις στα €253 εδώ.

 

GUCCI

ρολόι

Η Gucci είναι ένα από τα hip brands του σήμερα. Δεν είναι λίγοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα κομμάτι με την υπογραφή του Alessandro Michele. Κρίνουμε ότι το πλέον ιδανικό είναι το ολόμαυρο G-Timeless μοντέλο.

Θα το βρεις στα €2.100 εδώ.

 

TECHNÉ

ρολόιΑν είναι αρκετά καλό για τις γαλλικές ταξιαρχίες του 2013, τότε είναι αρκετά καλό και για όλους τους υπόλοιπους. Η Techné - το brand που λάνσαρε ο Βέλγος ορειβάτης Francis Jacquerye - κάνει θραύση εξαιτίας της στρατιωτικής του ακρίβειας και της εύκολης αναγνωσιμότητας.

Θα το βρεις στα €205 εδώ.

 

TAG HEUER

ρολόι

Το ιδανικό ρολόι για τους λάτρεις της τεχνολογίας που δεν θέλουν σχέδια που μοιάζουν λες και ξεπήδησαν μόλις από το Star Trek. Το Connected Modular της TAG Heuer μπορεί να συνδεθεί με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, ενώ διαθέτει αμέτρητα ψηφιακά χαρακτηριστικά - όλα αυτά βέβαια, σε αναλογική όψη.

Θα το βρεις στα €3.050 εδώ.

 

FENDI

ρολόι

Οι Ιταλοί είναι εξαιρετικοί στο glam και στο λαμπερό στυλ. Ωστόσο, ξέρουν πολύ καλά πως να εφαρμόσουν τον μινιμαλισμό με ιδιαιτερότητα και φινέτσα. Εκεί ακριβώς ανήκει το Fendimatic της Fendi - ένα ήσυχο κομμάτι με εντυπωσιακή αυτόματη κίνηση.

Θα το βρεις στα €2.620 εδώ.

 

SHINOLA

ρολόι

Η ιστορία της Shinola είναι τρυφερή και δυναμική. Με έδρα το Ντιτρόιτ, ξεκίνησε έχοντας στόχο να ξαναδώσει ώθηση στην πάλαι ποτέ πανίσχυρη βιομηχανία της, εκπαιδεύοντας τους ντόπιους τεχνίτες στην κατασκευή εξαιρετικών και περίτεχνων ρολογιών. Το Runwell 41mm είναι ένα από τα ωραιότερα της συλλογής τους.

Θα το βρεις στα €615 εδώ.

 

MONDAINE

ρολόι

Υπάρχουν οικονομικά μοντέλα Ελβετικής κατασκευής και η απόδειξη είναι η Mondaine - εξαιρετικό ρολόι σε χαμηλή τιμή. Μάλιστα, είναι τόσο-μα-τόσο Ελβετικά που ακόμη και το καντράν τους αποτελεί αναφορά στα μεγάλα ρολόγια των σιδηροδρόμων της Ελβετίας.

Θα το βρεις στα €420 εδώ.

 

MONTBLANC

ρολόι

Η υψηλή ωρολογοποιία στα καλύτερά της. Το 4810 Day-Date της Montblanc είναι ένα ιδιαίτερα πολυτελές σχέδιο αλλά με πολύ μοντέρνα και cool όψη, ώστε να ταιριάζει παντού και πάντα με όλα τα στυλ.

Θα το βρεις στα €2.800 εδώ.

 

TIMEX

ρολόι

Υπάρχει λόγος που η Timex ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μάρκες της κατηγορίας της. Σχέδια όπως το Weekender Fairfield είναι λιτά και κομψά χωρίς να υπερβάλλουν, κάτι που σημαίνει ότι θα φοριούνται για δεκαετίες και όχι μόνο για μερικές σεζόν.

Θα το βρεις στα €135 εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα