5 νέα smartwatches για ταχύτερες επιδόσεις

Μετρούν βήματα, κάνουν αγορές, μπαίνουν στα social media και κάνουν λιγάκι πιο εύκολη την καθημερινότητα σου.

Το ρολόι είναι ένα από τα λίγα αντρικά αξεσουάρ που μπορεί να "μιλήσει" για το στυλ και την προσωπικότητα αυτού που το φορά με τόσο μεγάλη επιτυχία, ακρίβεια επίσης.

Κι ενώ κάποτε, μετρούσε ως επί το πλείστον η εμφάνιση του ρολογιού, σήμερα με την έλευση των smartwatches η λειτουργικότητα έρχεται σε πρώτη μοίρα. Τα νέα "έξυπνα" ρολόγια είναι στην ουσία χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να "μετρήσουν" την κατάσταση της υγείας μας για παράδειγμα μέχρι να κάνουν τις αγορές μας οnline.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα καλύτερα μοντέλα για τη σεζόν 2018-2019.

Full Guard 2.5, Diesel

5 νέα smartwatches για ταχύτερες επιδόσειςΑυτό το smartwatch νέας γενιάς είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με GPS, μετρητή παλμών και ένα πρωτότυπο και τολμηρό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγωνιστικών μηχανών. Το λειτουργικό του σύστημα εξυπηρετεί συσκευές iPhone και Android, ενώ διαθέτει και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως ταχεία φόρτιση, διαχείριση μουσικής και ενημερώσεις.

Runway, Michael Kors

SMARTWATCHΣχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, από το να μετρά τους παλμού μέχρι να βλέπεις μέσω του MySocial app όλα όσα συμβαίνουν στο Facebook και στο Instagram, ακόμα και να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που ανεβάζεις.

 

Connected, Emporio Armani

SMARTWATCHΟι νέες αφίξεις της σειράς Emporio Armani Connected χαρακτηρίζονται από ένα δυναμικό design, την πιο σύγχρονη wearable τεχνολογία και ένα σοφιστικέ στυλ που τιμά την παράδοση του ιταλικού στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Διαθέτουν οθόνη αφής, ενώ είναι συμβατά με iPhone και Android κινητά τηλέφωνα.

 

Polar Vantage M, Polar

SMARTWATCHΔεν είναι απλώς το ιδανικό εργαλείο για αθλητές, αφού προσφέρει εξελιγμένες λειτουργίες για όσους ακολουθούν μία καθημερινή, σκληρή προπόνηση, αλλά είναι εξοπλισμένο και με την καινοτόμα τεχνολογία Precision Prime που εντοπίζει τους παλμούς της καρδιάς από τον καρπό του χεριού. Το νέο σύστημα Training Load Pro σου επιτρέπει μάλιστα να έχεις πλήρη εικόνα της προπόνησής σας, αφού αναλύει κάθε πτυχή της άσκησης. Παράλληλα, είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και κομψό.

Garmin Instinct, Garmin

SMARTWATCHΑνθεκτικό, σχεδιασμένο για κάθε είδους περιπέτεια και εξοπλισμένο με ένα σύστημα με τεράστιες δυνατότητες, το Garmin Instinct είναι ένα GPS ρολόι με δυναμική, αξιόπιστη τεχνολογία, κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι χρήσιμο τόσο στην άγρια φύση όσο και στην πόλη. Η μπαταρία του έχει 16 ώρες ζωής μαζί με τη χρήση GPS, γεγονός που το καθιστά ιδανικό στην περίπτωση που κάνεις mountain bike ή snowboard ή οποιαδήποτε υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.