6 εξαιρετικά ρολόγια από το φετινό SalonQP 2018

Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που παρέλασαν στο Λονδρέζικο event.

Το SalonQP επέστρεψε στο Λονδίνο από τις 22 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και εκεί έκαναν την εμφάνισή τους μερικά από τα ωραιότερα ρολόγια των Ελβετικών συλλογών του 2018. Αλλά δεν θα σας κουράσουμε με πολύ ανάγνωση - πρέπει να δείτε τα ρολόγια για να καταλάβετε τι εννοούμε.

6 εξαιρετικά ρολόγια από το φετινό SalonQP 2018

Breguet Marine Chronographe 5527

Τα Ελβετικά ρολόγια είναι περίπλοκα από μόνα τους, αλλά η Breguet το πάει ακόμη παραπέρα. Αυτό είναι το manufacture που σχεδίασε το ιστορικό ρολόι της Μαρίας Αντουανέτας, αλλά φέτος έδειξε ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό σχέδιο: το Marine Chronographe 5527 σε τιτάνιο.

panerai

Panerai Luminor Submersible 1950 BMG-TECH 3 Days Automatic PAM 692

Με μια ονομασία εξίσου μεγάλη όσο και η ιστορία του οίκου, αυτό το δυναμικό diver watch υπερτερεί κάθε άλλου σχεδίου. Η επιτυχία του οφείλεται στα 47 χλστ. εξαιρετικής τεχνογνωσίας και ενός υλικού που είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό κι από μέταλλο.

montblanc

Montblanc 1858 Geosphere Limited Edition

Για να γιορτάσει την επέτειο των 160 χρόνων της, η Montblanc παρουσίασε το Geosphere Limited Edition 1858 που συνδυάζει δύο σπουδαία υλικά: μπρούτζος και κεραμικό, καθώς και μερικές ιδιαίτερα πολυτελείς λειτουργίες: δύο θολωτούς υδρόγειους, 24-ωρη κλίμακα και ένδειξη ημέρας και νύχτας.

jaeger

Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic

Αυτό το μοντέλο μετρά τον απίστευτο αριθμό των 195 εξαρτημάτων και αυτονομία 40 ωρών, κάτω από ένα κλασσικό, διακριτικό καντράν. Το Polaris Automatic της Jaeger-LeCoultre επιπλέον, κρύβει μέσα του έναν εξαιρετικά περίτεχνο μηχανισμό, τον Jaeger-LeCoultre Calibre 898E/1, που κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στα εργαστήρια της μάρκας

breitling

Breitling Professional Emergency

Καθότι είναι μια μάρκα που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα, το Breitling Professional είναι ιδανικό για τους λάτρεις της καινοτομίας και της περιπέτειας: σε τεράστια διάμετρο των 51 χλστ., ένα ηλεκτρικό χρονόμετρο, μέχρι και συναγερμό αν χαθείτε στα βάθη της ζούγκλας.

ρολοι

Vacheron Constantin Fiftysix Complete Calendar

Ο Vacheron Constantin ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές της Ελβετίας και έχει καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή της haute horlogerie. Και, χάρη στο Fiftysix Complete Calendar, θα παραμείνει στο θρόνο του, καθώς αυτό το ρολόι διαθέτει 308 εξαρτήματα, 27 λίθους και μια κάσα σε ροζ χρυσό 18κ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.