Ένα καλό ρολόι είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου

Τέσσερα μοντέλα με εκλεπτυσμένο design, αξιόπιστη υπογραφή και υψηλή ποιότητα.

Η εορταστική περίοδος που πλησιάζει είναι πάντα μια καλή αφορμή για μεγάλα δώρα. Γιατί να μη συνδυάσεις τη λάμψη που συνοδεύει αυτές τις μέρες με την απόδοση σε βάθος χρόνου;

Ένα ρολόι με εκλεπτυσμένο design, αξιόπιστη υπογραφή και υψηλή ποιότητα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Longines - Conquest V.H.P.

Ένα καλό ρολόι είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σουΜε παρουσία από το 1832, η Longines επιμένει στην κατασκευή ρολογιών που τιμούν την τεχνική κληρονομιά και τους σύγχρονους κανόνες κομψότητας. Έτσι, το Conquest V.H.P. είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μοντέλο, αφού διαθέτει όχι μόνο κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν την ιστορία της Longines στο χώρο των σπορ. Η ελβετική ωρολογοποιία άλλωστε έχει ως έμβλημά της τη φτερωτή κλεψύδρα, ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο σύμβολο για το νέο ξεκίνημα που σηματοδοτεί η εορταστική περίοδος.

Tissot - Chemin des Tourelles

ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣΈνα ρολόι με ελβετική κατασκευή αλλά και ελβετική ιστορία, αφού πήρε το όνομά του από την ομώνυμη οδό του Le Locle της Ελβετίας, όπου το 1904 χτίστηκε το εργοστάσιο της Tissot. Η ιστορία του αντανακλάται και στην κατασκευή του, καθώς φέρει μηχανισμό Powermatic 80, που προσφέρει αυτονομία 80 ωρών. Διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με διαφανές καπάκι και θολωτό αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επικάλυψη και μπρασελέ από συμπαγές ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι αδιάβροχο στα 50 μ.

Tudor - Black Bay S&G

ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣΤι πιο ταιριαστό για τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων από ένα ρολόι στο απίθανο χρώμα της σαμπάνιας; Το καντράν του χρυσού και ατσάλινου Black Bay S&G της Tudor είναι ακριβώς σε αυτό το χρώμα, αν και η πολυτέλεια επεκτείνεται και στα υπόλοιπα στοιχεία του: μαύρη περιστρεφόμενη στεφάνη με διαβαθμίσεις 60 λεπτών, αυτόματος μηχανισμός με αυτονομία 70 ωρών, κάσα διαμέτρου 41 χλστ., αδιάβροχο στα 200 μ.

 

Tag Heuer - Carrera Calibre 16

ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣΤαχύτητα, ένταση και απίθανη εμφάνιση. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του Carrera Calibre 16. Το μπλε καντράν τονίζεται μέσα από την αντίθεση με το ατσάλινο μπρασελέ και τα τρία υποκαντράν χρονογράφου – όλα σε λευκή οπαλίνα. Στο 12 βρίσκονται οι ενδείξεις των λεπτών του χρονογράφου, στο 6 των ωρών του χρονογράφου και στο 9 των δευτερολέπτων. Διαθέτει κάσα διάμετρου 41 χλστ. και κεραμική στεφάνη με ενδείξεις ταχυμετρικής κλίμακας και είναι αδιάβροχο στα 100 μ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.