4 σπορ ρολόγια για να αναβαθμίσεις το στυλ σου

Η νέα χρονιά φέρνει αλλαγές στον καρπό σου.

Στη λίστα με τις μεγάλες αποφάσεις που παίρνεις με το νέο έτος και μάλιστα ψηλά ψηλά βρίσκονται πάντα η άσκηση και η βελτίωση της εικόνας σου. Προτίμησε το νέο σου πρόγραμμα με τη γυμναστική και τις υπόλοιπες δραστηριότητες να το εφαρμόσεις έχοντας ως σύμμαχο ένα νέο δυναμικό σπορ ρολόι. Όχι μόνο για να σου υπενθυμίζει τις προτεραιότητές σου, αλλά και γιατί ο design σχεδιασμός του θα συμβάλει στην αναβάθμιση του στυλ σου.

TISSOT - Chrono XL NBA Teams Collection

4 σπορ ρολόγια για να αναβαθμίσεις το στυλ σουΣτα 45 χλστ. και με το λογότυπο του NBA, η νέα συλλογή Chrono XL NBA Teams της Tissot σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Είναι αφιερωμένη σε έξι από τις ομάδες του NBA και ξεχωρίζει για τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της, όπως οι ανοιχτόχρωμοι δείκτες και το μαύρο καντράν, που αναδεικνύει το λογότυπο και τα χρώματα κάθε ομάδας. Διαθέτει χρονογράφο, μαύρη γυαλιστερή PVD επίστρωση στην κάσα, έγχρωμη ραφή στο δερμάτινο λουράκι και φινίρισμα με αμμοβολή που προσδίδει ένα ματ τελείωμα.

TAG Heuer - Formula 1 Aston Martin

ΡΟΛΟΓΙΑΈνα ρολόι με ονομασία Formula 1 Aston Martin σίγουρα κουβαλά αέρα πρωταθλητή. Με κάσα στα 43 χλστ., κατασκευή από ατσάλι και λεπτομέρειες σε φλούο κίτρινο, το μοντέλο της Tag Heuer κερδίζει τις εντυπώσεις. Διαθέτει μαύρη στεφάνη από αλουμίνιο, μηχανισμό quartz και κρύσταλλο από ζαφείρι. Είναι αδιάβροχο στα 200 μ.

TUDOR - Black Bay

ΡΟΛΟΓΙΑΠέρα από το εντυπωσιακό όνομα, η σειρά Black Bay διακρίνεται για την πλούσια γκάμα της, καθώς τα μοντέλα της διατίθενται με παραλλαγές στη διάμετρο κάσας. Η κατασκευή του είναι από ατσάλι, διαθέτει λεία στεφάνη και αρρενωπό καθαρό καντράν σε μαύρο χρώμα. Ο αυτόματος μηχανισμός του προσφέρει αυτονομία 38 ωρών, είναι αδιάβροχο στα 150 μ., ενώ υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε μπρασελέ, δερμάτινο ή υαφσμάτινο λουράκι.

LONGINES - Heritage Military

ΡΟΛΟΓΙΑΈνα καινούριο σχέδιο με αέρα κλασικού έρχεται από τη Longines, είναι το Heritage Military, που είναι βασισμένο σε ένα μοντέλο του 1940 που είχε σχεδιαστεί για τη βρετανική RAF. Το σοφιστικέ αυτό design προέρχεται από τη σπουδαία κληρονομιά του οίκου στα πιλοτικά ρολόγια. Η κάσα του είναι στα 38,5 χλστ., ενώ το καντράν διαθέτει στάλες μαύρης οπαλίνας ώστε να θυμίζει την οξείδωση που χαρακτήριζε το αρχικό μοντέλο του ’40.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.