Lady Gaga: Το τολμηρό σύμβολο της pop και η πρέσβειρα της Tudor

To σύμβολο της pop αποτελεί την προσωποποίηση της φιλοσοφίας της καμπάνιας της Tudor "Born To Dare" και της ίδιας της εταιρείας, από την αρχή της δημιουργίας της.

H Lady Gaga, η εντυπωσιακή pop star, γνωστή για τις εκκεντρικές της αμφιέσεις στη σκηνή και τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και την ανήσυχη προσωπικότητά της που την οδήγησε να δημιουργήσει ακόμα και ίδρυμα για την ενίσχυση της νεολαίας, αποτελεί την προσωποποίηση της φιλοσοφίας της καμπάνιας "Born To Dare" και της ίδιας της Tudor, από την αρχή της δημιουργίας της. Το 2019 οι καλλιτεχνικές της εμφανίσεις θα γίνονται στο Las Vegas για δύο χρόνια, με διαφορετικά shows κάθε μέρα.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙZΕΙ ΤΗN POP ΜΟΥΣΙΚΗ

Εκπληκτική φωνή, σύμβολο μόδας και στυλ. φωνή. Βραβευμένη ηθοποιός. Ακτιβίστρια. Φιλάνθρωπος. Η Lady Gaga είναι όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Με το απόλυτα προσωπικό της στυλ και αδιαμφισβήτητο ταλέντο, η Lady Gaga ενθουσιάζει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της και ξεσηκώνει τον κόσμο της μόδας σε κάθε της εμφάνιση.

Στα φετινά Oscar είναι υποψήφια Α Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Α STAR IS BORN.

Στις 10 Φεβρουαρίου, κατέκτησε 3 βραβεία GRAMMY 2019 και το βραβείο καλύτερου τραγουδιού για το Swallow στα Βρετανικά Βραβεία Κινηματογράφου BAFTA 2019.

Έχει στο ενεργητικό της 9 πλέον βραβεία Grammy, 2 βραβεία Golden Globe, 2 βραβεία MTV, 150 εκατομμύρια singles και πάνω από 30 εκατομμύρια albums . Στην Αμερική είναι η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης με 5 albums στο Νο 1 του Αμερικανικού Billboard τη δεύτερη δεκαετία του αιώνα μας. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι το σπάνιο ταλέντο, η σκληρή δουλειά, οι εξαιρετικά προσεκτικές επιλογές και η τεράστια ευγνωμοσύνη που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να δείχνει στους αφοσιωμένους θαυμαστές της, τα "μικρά τέρατα” όπως τα χαρακτηρίζει.

Lady Gaga: Το τολμηρό σύμβολο της pop και η πρέσβειρα της Tudor

H GAGA TΟΛΜΑ ΣΤΟ LAS VEGAS

Τα show της Gaga στη διάρκεια 2 χρόνων θα γίνουν στο Park Theater του Las Vegas. Θα είναι δύο αντίθετες παραστάσεις που θα παρουσιάζονται εναλλάξ. Το φαντασμαγορικό ,πολυδιάστατο show, LADY GAGA ENIGMA, θα περιλαμβάνει μεγάλες pop επιτυχές της και το δεύτερο show, JAZZ AND PIANO θα περιλαμβάνει πιο τρυφερές, λιτές εκτελέσεις των τραγουδιών της στο πιάνο, προσφέροντας έτσι στο κοινό τη δυνατότητα να την απολαύσει σε διάστημα μόλις 24 ωρών!

ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Αν προσπαθήσει κανείς να φέρει στο μυαλό του έναν εκκεντρικό καλλιτέχνη της σύγχρονης pop, η Lady Gaga είναι σίγουρα από τους πρώτους που θα σκεφτεί. Είναι η απόλυτη καλλιτέχνης, που διαθέτει μια πηγαία λάμψη, ένα απόλυτα προσωπικό στυλ και ελευθερία σκέψης και έκφρασης, ακόμα και για τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Τραγουδίστρια. Συνθέτης. Χορεύτρια. Στη σκηνή οι εμφανίσεις της είναι πάντα πρωτοποριακές : έχοντας γράψει η ίδια τους στίχους των τραγουδιών, παίζοντας κιθάρα ή πιάνο ή χορεύοντας εντυπωσιάζει πάντα τους θεατές. Οι εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες προσαρμόζονται σε όλες τις σκηνές. Από τα μικρά club της Νέας Υόρκης όπου ξεκίνησε την καριέρα της και τα jazz club στα οποία ακόμη εμφανίζεται μέχρι τις μεγάλες σκηνές και τα στάδια που γεμίζουν ασφυκτικά σε κάθε της περιοδεία, η φωνή της επιβάλλεται πάντα με τη δύναμη και τη ζεστασιά της.

AΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Η Lady Gaga δεν ασχολείται μόνο με τη μουσική. Είναι επίσης μία δυναμική ακτιβίστρια που επιλέγει να εκφράζει τα πιστεύω της με τη φωνή της και τη μουσική αλλά και με τον τρόπο που ντύνεται, με το φιλανθρωπικό της έργο και τη συμμετοχή της στα κοινά, τα πολιτικά και τα κοινωνικά δρώμενα, όπως το 2010 στην Αϊτή και στην Ιαπωνία το 2011. Ηγείται του αγώνα για την κατάργησης της φυσικής γούνας, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα "Born This Way" που υποστηρίζει και βοηθά νέους ανθρώπους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Η Lady Gaga αποτελεί σύμβολο μόδας σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της εικόνας, και ξέρει ότι η εμφάνιση εκτός του ότι συνεισφέρει καταλυτικά σε μια καλλιτεχνική παράσταση, αποτελεί επίσης και ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Η Lady Gaga μπορεί να φορά 3 με 4 ρολόγια στον καρπό της, όπως φόρεσε στο εξώφυλλο του ELLE το περασμένο φθινόπωρο.

Όταν φορά ΜΟΝΟ ένα ρολόι επιλέγει το σπορ Black Bay 36 της Tudor,διάσημο για τον vintage σχεδιασμό του ή το γυναικείο διαχρονικό και ταυτόχρονα κομψό, Clair de Rose της Tudor.

tudor

TUDOR. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑ

Αρχές Ιουνίου του 2017 η Tudor παρουσίασε τη νέα της καμπάνια με τίτλο "BORN TO DARE" και αναφορές ταυτόχρονα στην ιστορία της μάρκας και το σημερινό της σύγχρονο προφίλ.

Η καμπάνια "BORN TO DARE" της TUDOR:

Είναι αφιερωμένη στο κλασσικό χωρίς να είναι συμβατική. Διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος και ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. H Tudor γεννήθηκε για ένα σκοπό: να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Ένα TUDOR είναι γεννημένο να τολμά.

Οι νέοι πρεσβευτές της TUDOR εκφράζουν αυτή ακριβώς της στάση ζωής: τα επιτεύγματα της ζωής τους έχουν σαν κίνητρο την τόλμη τους. Ο David Beckham και η Lady Gaga ανήκουν σε αυτούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.