Ένα Όσκαρ για την Rolex από τους Scorsese, Cameron, Bigelow και Iñárritu

Η θρυλική ελβετική ωρολογοποιία ήταν ο υπερήφανός χορηγός των Oscars® 2019.

Γράφει: Esquire Editors 25 Φεβρουαρίου 2019

Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες "πρωταγωνίστησαν" τα ρολόγια Rolex.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, από το 2017, επισημοποιεί τους ισχυρούς δεσμούς της με τον κινηματογράφο με την Ακαδημία Κινηματογράφου (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) ως Επίσημο Ρολόι των Oscars® και Iδρυτικός Υποστηρικτής του Μουσείου της Ακαδημίας, που είναι υπό κατασκευή και θα εγκαινιαστεί μέσα στο 2019, με στόχο την διατήρηση της ιστορίας του κινηματογράφου.

Η Rolex με υπερηφάνεια υποστηρίζει την Ακαδημία Κινηματογράφου, αναγνωρίζοντάς την ως τον κορυφαίο θεσμό της κινηματογραφικής τέχνης. Για την Rolex η Ακαδημία Κινηματογράφου είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την προώθηση και καλλιέργεια της τέχνης του κινηματογράφου.

Το 2019, υποστηρίζει τα Oscars μέσω των διάσημων σκηνοθετών και Πρεσβευτών της, που θεωρούνται αυθεντίες στον τομέα τους και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία του κινηματογράφου. Τους βραβευμένους συνολικά με 57 βραβεία Oscars, την Kathryn Bigelow,τον James Cameron, τον Alejandro G. Iñárritu και τον Martin Scorsese.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων Oscars, προβλήθηκε μια ταινία μικρής διάρκειας που παρουσίαζε τους τέσσερις σκηνοθέτες να εμπνέουν δίνοντας συμβουλές και μεταδίδοντας τη γνώση τους στους δημιουργούς των μελλοντικών γενεών.

Ένα Όσκαρ για την Rolex από τους Scorsese, Cameron, Bigelow και Iñárritu
ΚΑΜΕΡΟΝ ΡΟΛΕΞ
ΜΠΙΓΚΕΛΟΟΥ ΡΟΛΕΞ

Kατά τη διάρκεια του μέρους της τελετής In Memoriam, αφιερωμένο στην μνήμη των ανθρώπων της έβδομης τέχνης που έφυγαν από τη ζωή το 2018, ο Διευθυντής Ορχήστρας Gustavo Dudamel, Πρεσβευτής της Rolex, διηύθυνε την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Los Angeles, με την οποία η Rolex διατηρεί στενούς δεσμούς για πολλά χρόνια.

Στα παρασκήνια του Dolby Theatre, η Rolex υποδέχεται στο ROLEX GREENROOM τους αστέρες που απονέμουν τα βραβεία στην τελετή των Όσκαρ, πριν βγουν στη σκηνή. Φέτος το ROLEX GREENROOM έχει θέμα τον θαυμάσιο υποβρύχιο κόσμο, μέρος της καμπάνιας Rolex Perpetual Planet που είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της Rolex από το 1930 στις εξερευνητικές αποστολές, που έχουν σκοπό την προστασία του πλανήτη.

ΡΟΛΕΞ ΟΣΚΑΡ

Η ROLEX KAI H MAΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΡΟΛΕΞ ΟΣΚΑΡ

Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες "πρωταγωνίστησαν" τα ρολόγια Rolex.

Ο Marlon Brandon στην ταινία’ Αποκάλυψη Τώρα΄’, o Paul Newman στην ταινία ΄’Χρώμα του Χρήματος’, στον ‘Τιτανικό’ ο Bill Paxton είναι παραδείγματα θρυλικών χαρακτήρων που φορούσαν στον καρπό τους ιστορικά μοντέλα Rolex.

Τα ρολόγια της Rolex επιλέγονται συχνά από τους σκηνοθέτες για τις ανάγκες της ταινίας ή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανήκουν στην προσωπική συλλογή των ίδιων των ηθοποιών.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

H Cartier γυρίζει τον χρόνο πίσω με το Privé Tonneau

Το ρολόι που δεν σταμάτησε να γνωρίζει μεγάλη δόξα από το 1906 επιστρέφει.

Street artist επανασχεδίασε δύο εμβληματικά ρολόγια της Tag Heuer

Τα γκράφιτι του Alec Monopoly έδωσαν νέα πνοή σε ένα μοντέλο της σειράς Carrera και σε ένα της Formula 1.