Khaki Field Murph, το ρολόι που πρωταγωνίστησε στο Interstellar

Η Hamilton κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο για να τιμήσει την παρουσία της στον κινηματογράφο.

Στο Interstellar του Christopher Nolan η πλοκή έχει ως εξής: Καθώς η ύπαρξη της ανθρωπότητας απειλείται, μια ομάδα της NASA ξεκινάει ένα διαπλανητικό (interstellar) ταξίδι στην προσπάθεια να βρεθεί ένας νέος πλανήτης. Στην αποστολή συμμετέχει ο Cooper, που αφήνει την κόρη του Murph πίσω στη Γη. Ο Cooper δίνει στη Murph το ρολόι του και, εξερευνώντας το "τεσσεράκτιο" γεωμετρικό σύστημα της πέμπτης διάστασης, της στέλνει μήνυμα σ’ αυτό το ρολόι ξεπερνώντας τις έννοιες του τόπου και του χρόνου αλλά και βοηθώντας την ανθρωπότητα να σωθεί.

Το φουτουριστικό αυτό blockbuster του 2014 κατέκτησε κοινό και κριτικούς και απέσπασε βραβεία χάρη στην πρωτότυπη πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης μεταξύ ενός πατέρα και της κόρης του. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν είναι άλλος από το ρολόι Khaki Field Murph με την υπογραφή της Hamilton.

Khaki Field Murph, το ρολόι που πρωταγωνίστησε στο Interstellar
Το ρολόι συνοδεύεται από μια ειδική συσκευασία, περιορισμένης κυκλοφορίας 2.555 τεμαχίων, εμπνευσμένη από το τεσσαράκτιο γεωμετρικό στερεό του Interstellar και σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον βραβευμένο καλλιτεχνικό διευθυντή του, Nathan Crowley.

Ατσάλινη κάσα

ΡΟΛΟΪ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Το Murph είναι το τρυφερό όνομα που έδωσαν οι οπαδοί της ταινίας στο ρολόι της Hamilton, που αποδείχτηκε άξιος συμπρωταγωνιστής και αναπόσπαστο κομμάτι της πλοκής. Τη φετινή χρονιά για να τιμήσει την παρουσία της στον κινηματογράφο, η Hamilton κατασκεύασε το Khaki Field Murph, που διαθέτει ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα στα 42 χλστ., μαύρο καντράν, μπεζ δείκτες με ένθεση από φωσφορούχο Super-LumiNova®, αυτόματο μηχανισμό H-10, ενεργειακό απόθεμα 80 ωρών και μαύρο δερμάτινο λουράκι – ένα ακριβές αντίγραφο του ρολογιού στο Interstellar. Επιπλέον, έχει τυπωμένη τη λέξη Eureka σε κώδικα Μορς στο δείκτη των δευτερολέπτων.

Το Khaki Field Murph της Hamilton διατίθεται από την The Swatch Group Greece, τηλ.: 210 9565656.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.