3 βασικά είδη ρολογιών για κάθε αντρική συλλογή

Τα νέα μοντέλα της Diesel για την Άνοιξη του 2019 θα σε βοηθήσουν να χτίσεις την ιδανική "γκαρνταρόμπα" ρολογιών.

Δύο πράγματα που όλοι θα θέλαμε να είχαμε σε μεγαλύτερο βαθμό -αν εξαιρέσεις τα χρήματα- είναι ο χρόνος και το στυλ. Κι ένα ρολόι είναι ο καλύτερος τόπος συνάντησης των δύο αυτών εννοιών. Το να έχει κανείς λοιπόν ένα ρολόι για κάθε περίσταση και κάθε look είναι η καλύτερη επιβράβευση. Άλλωστε, πρόκειται για ένα αντρικό κόσμημα που μόνο να εξελίξει το προσωπικό σου στυλ μπορεί, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή ανάλογα με το ντύσιμό σου.

Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε τρία ρολόγια που κάθε άντρας πρέπει να έχει στη συλλογή του και τα οποία συνδυάζονται κομψά με μια επιμελημένη γκαρνταρόμπα, καλύπτοντας από επίσημα και casual, μέχρι επαγγελματικά και σπορ σύνολα.

Το μίνιμαλ

3 βασικά είδη ρολογιών για κάθε αντρική συλλογήΈνα ρολόι μινιμαλιστικής αισθητικής με λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό είναι η απάντηση σε όσους προτιμούν την καθαρότητα από τον εντυπωσιασμό, τη διακριτικότητα από τη λάμψη. Σημαντικό ατού του; Ότι δένει όμορφα με κάθε στυλ ντυσίματος.

Χάρη στο ταμπά δερμάτινο λουράκι και την ατσάλινη κάσα του με το μαύρο κάντραν, το Stigg (DZ1883) μοντέλο της Diesel έχει έναν και μοναδικό στόχο: να σου δείχνει την ώρα, χωρίς να χάνει στο ελάχιστο από στυλ.

Ο χρονογράφος

ΡΟΛΟΓΙΑΗ υψηλή ωρολογοποιία πάντα διαθέτει έναν χρονογράφο στις συλλογές της. Είναι βλέπεις που αποτελεί το μοναδικό μοντέλο που αγγίζει την απόλυτη ακρίβεια στη μέτρηση του χρόνου και ο κυρίαρχος τύπος ρολογιού, αφού τιμά την κλασική διαδικασία προσέγγισης, απαιτεί τα πιο φίνα υλικά και εξυμνεί την ποιότητα κατασκευής και την τεχνική αριστεία.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενυπάρχουν στο MS9 Chrono (DZ4506) μοντέλο του ιταλικού brand με το μαύρο λουράκι από νάιλον και σιλικόνη και την μπλε αλουμινένια κάσα με ματ φινίρισμα.

Το smart casual

ΡΟΛΟΓΙΑΣτην καθημερινότητά σου θέλεις ένα ρολόι που να είναι casual, άρα πρακτικό, για να σε εξυπηρετεί αλλά να διαθέτει επίσης σοφιστικέ σχεδιασμό και να εκπέμπει κύρος. Να είναι δηλαδή smart. Όχι με την έννοια του έξυπνου και των smartwatches, αλλά με εκείνη του κομψού στυλ.

Δύο χαρακτηριστικά που βρήκαμε στο Mr. Daddy 2.0 (DZ7421) μοντέλο της Diesel με ατσάλινο μπρασελέ και κάσα και λειτουργία χρονογράφου. Προσδίδει μοντέρνο και κομψό στυλ φορεμένο με κοστούμι και στιβαρότητα σε ένα smart casual σύνολο με blazer και τζην παντελόνι.

ΡΟΛΟΓΙΑ

Και τα τρία μοντέλα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή ρολογιών της Diesel για την Άνοιξη του 2019, όπου το military look συναντά το αθλητικό στυλ σε ένα πάντρεμα της τολμηρής αισθητικής, με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον στιβαρό σχεδιασμό που διακρίνουν το ιταλικό brand.

ΡΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα σχέδια θα ανακαλύψεις με μία βόλτα από την ιστοσελίδα της Diesel, κάνοντας κλικ εδώ ή στα καταστήματα Diesel στο Golden Hall και Αγίας Σοφίας 12 στη Θεσσαλονίκη, στα attica και σε επιλεγμένους συνεργάτες ρολογιών σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.