Τα ωραιότερα αντρικά ρολόγια από τις εκθέσεις Baselworld και SIHH 2019

9 μοντέλα που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μεταξύ αυτών, το Montblanc Heritage GMT και το νέο Patek Philippe.

Φέτος, οι δύο σημαντικότερες εκθέσεις ωρολογοποιίας παγκοσμίως, η Baselworld της Βασιλείας και η Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) της Γενεύης παρουσίασαν ως είθισται όλες τις καινούργιες εξελίξεις στη βιομηχανία και τις πιο εντυπωσιακές νέες αφίξεις. Μεταξύ αυτών, τα νέα μοντέλα των Montblanc, Patek Philippe και Rolex και έξι ακόμη ολοκαίνουργια σχέδια.

Jaeger-LeCoultre

Τα ωραιότερα αντρικά ρολόγια από τις εκθέσεις Baselworld και SIHH 2019To λεπτεπίλεπτο Jaeger Le-Coultre Master Ultra Thin Moon Enamel επιδεικνύει την απίστευτη τεχνική αρτιότητα των ωρολογοποιών της εταιρείας, αλλά και τη δημιουργική φαντασίας τους με τον χρονογράφο να απεικονίζει τις διαφορετικές φάσεις του φεγγαριού. 

 

Breitling

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019

Το 806 Navitimer 1959 Re-Edition είναι η επανέκδοση του μοντέλου του 1959. Αν και η εμφάνισή του είναι ακριβώς η ίδια, αυτό που ουσιαστικά έχει αλλάξει είναι το καινούργιο σχέδιο είναι αδιάβροχο.

Montblanc

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019

Το κομψό Montblanc Heritage GMT κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: ασημένιο με λευκό καντράν, ροζ καντράν με γκρι δερμάτινο λουράκι και ατσάλινο. 

Audemars Piguet

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Φέτος, η Audemars Piguet ανακοίνωσε μία νέα συλλογή: την Code 11.59, που χρειάστηκε 7 χρόνια για να ολοκληρωθεί και αποτελείται από 13 μοντέλα. Λέγεται μάλιστα ότι κάποιες από τις λειτουργίες τους μόνο 10 τεχνίτες στον κόσμο γνωρίζουν πώς να τις κατασκευάσουν. Όπως ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής François-Henry Bennahmias, η συγκεκριμένη σειρά "είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα του οίκου από το 1972". 

 

Patek Philippe

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Το 2019 φέρνει το Patek Philippe 52121 Calatrava Weekly Calendar με το σοφιστικέ καμηλό δερμάτινο λουράκι, που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του διαθέτει εβδομαδιαίο ημερολόγιο, απεικονίζει τον αριθμό της εβδομάδας σε συνάρτηση με την ημέρα, την ημερομηνία, τον μήνα και την ώρα.

TAG Heuer

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Το Autavia της TAG Heuer είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με τους αγώνες αυτοκινήτου χάρη στους διάσημους εκπροσώπους της Jo Siffert, Jochen Rindt και Gilles Villeneuve, που ενίοτε οι περισσότεροι ξεχνούν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο σχεδιάστηκε και για τους πραγματικούς πιλότους (Auto + Aviation = Autavia). Οι αεροπορικές δυνάμεις της Κένυας και της Αργεντινής φορούν Autavia.

Victorinox

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Το INOX Mechanical είναι ένα σταθερό μοντέλο της συλλογής Victorinox, με δυναμικό design και ακόμα πιο δυναμικές λειτουργίες. Μάλιστα, συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα μοντέλα έχει την πιο προσιτή τιμή (749 ευρώ), γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή luxury watches. 

 

Rolex

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Πέρυσι, η Rolex λάνσαρε δύο εκδοχές του εμβληματικού GMT: το Pepsi με την κόκκινη και μπλε στεφάνη και ένα με τη στεφάνη σε καφέ και μαύρο χρώμα. Φέτος, επέστρεψε με το Yacht Master με την κάσα των 42 χιλιοστών, ένα μαύρο και μπλε Batman GMT edition και ένα Sea Dweller σε δύο τόνους, ατσάλι και χρυσό 18 καρατίων. Η προσωπική μας φετινή επιλογή είναι το χρυσό Day Date 36 με seventies επιρροές,μ πράσινο καντράν και πολύτιμους λίθους στη θέση των ωρών.

IWC

ΡΟΛΟΓΙΑ BASELWORLD 2019Γνωστή για τα πιλοτικά ρολόγια που κατασκευάζει, η IWC κλέβει φέτος τις εντυπώσεις με το Pilot's Watch Timezoner Special Edition The Longest Flight. Είναι αφιερωμένο στο Silver Spitfire - The Longest Flight και εμπνευσμένο χρωματικά από τα κλασικά αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας (μαύρο καντράν, σκούρο πράσινο λουράκι).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.